דם סמוי חיובי הצילו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דם סמוי חיובי הצילו
    מפוחדדת
    06/02/2014

בת 30 בריאה בד"כ בדיקות מעבדה תקינות (אין אנמיה וכיוצ"ב) ערכים תקינים (ללא כולסטרול) תפקודי כבד מעט גבוהים (כבד"כ מלווה לאורך חיי תסמונת ג'ילברט) מאז שאני זוכרת יציאות בכל בוקר סליחה על הביטוי "מתפרצות" ולעיתים חוזרת שוב להתרוקן, תמיד המעיים היו רגישות. עוד רקע שאולי יעזור מעט לפני כשנה לאחר לידה היה לי תרומובוס בווריד השחלה (ביצעתי אז סיטי אנגיו בטן) - כיום הכל תקין אצלי הן מבחינת התרומבוס והן מבחינת קרישה יש ל מטריה בווריד הנבוב מעל ווריד הכליות. כחודש וחצי חשה שהבטן כואבת כמו תחושת מתיחה בעיקר משמאל לטבור ויורד למטה (אפילו טיפה למפשעה והרגל-תחושת מתיחה) וכאבים לא נעימים בכל הבטן אך האיזור השמאלי הכי רגיש (בהריון היה לי פופיק בולט לאחר הלידה הוא חזר למקום לא טרחתי לבדוק בנוסף אם יש הרניה) ביצעתי בדיקת צואה לפני כחודש וחצי יש לי הליקובקטר .ובדיקת דם סמוי (נלקחה דגימה אחת בטעות) היה שלילי...היום ביצעתי שוב כי אני לא רגועה ויצא חיובי- לציין שסובלת מפיסורה (נבדקתי על ידי פרקטולוג) בעת יציאה לפני כשבוע כאב לי בפי הטבעת בעת יציאה ראשונה קצת קשה שוב ודימם לי בשירותים ובנייר. טיפלתי עם נפדיפין והכאב קצת חלף אמנם ישנה תחושה שלא הכל עבר שם. ביום שבת אכלתי כבד ולבבות מבושלים, ואף ירקות טריים בכל הימים עד היום. האם ייתכן שפיסורה (שאמנם לא ראיתי דם טרי היום) ואי שמירת דיאטה (מחוסר ידע כמובן) יתנו תוצאות חיוביות???? מה הסיכוי שלי לסרטן המעי?? (אין לי סיפור משפחתי של המעי הגס?)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דם סמוי חיובי הצילו

הוספת תגובה

• דם סמוי חיובי הצילו - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    09/02/2014

התלונות לא נשמעות כמו סרטן.
    לא ברור הסיבה של הקרישיות יתר ולא נראה לי קשור לפיסורה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה כן בעצם

מפוחדדת
    11/02/2014

מה כן בעצם יתן תשובה חיובית לדם סמוי בצואה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה כן בעצם - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    12/02/2014

אם יש דימום גלוי בדיקה של דם סמוי לא רלונטי.
    את צריכה לעבור הערכה של הפיסורה בהאתם להמלצות של הפרוקטולוג המטפל.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו