מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דם סמוי חיובי הצילומפוחדדת06/02/2014
בת 30 בריאה בד"כ בדיקות מעבדה תקינות (אין אנמיה וכיוצ"ב) ערכים תקינים (ללא כולסטרול) תפקודי כבד מעט גבוהים (כבד"כ מלווה לאורך חיי תסמונת ג'ילברט) מאז שאני זוכרת יציאות בכל בוקר סליחה על הביטוי "מתפרצות" ולעיתים חוזרת שוב להתרוקן, תמיד המעיים היו רגישות. עוד רקע שאולי יעזור מעט לפני כשנה לאחר לידה היה לי תרומובוס בווריד השחלה (ביצעתי אז סיטי אנגיו בטן) - כיום הכל תקין אצלי הן מבחינת התרומבוס והן מבחינת קרישה יש ל מטריה בווריד הנבוב מעל ווריד הכליות. כחודש וחצי חשה שהבטן כואבת כמו תחושת מתיחה בעיקר משמאל לטבור ויורד למטה (אפילו טיפה למפשעה והרגל-תחושת מתיחה) וכאבים לא נעימים בכל הבטן אך האיזור השמאלי הכי רגיש (בהריון היה לי פופיק בולט לאחר הלידה הוא חזר למקום לא טרחתי לבדוק בנוסף אם יש הרניה) ביצעתי בדיקת צואה לפני כחודש וחצי יש לי הליקובקטר .ובדיקת דם סמוי (נלקחה דגימה אחת בטעות) היה שלילי...היום ביצעתי שוב כי אני לא רגועה ויצא חיובי- לציין שסובלת מפיסורה (נבדקתי על ידי פרקטולוג) בעת יציאה לפני כשבוע כאב לי בפי הטבעת בעת יציאה ראשונה קצת קשה שוב ודימם לי בשירותים ובנייר. טיפלתי עם נפדיפין והכאב קצת חלף אמנם ישנה תחושה שלא הכל עבר שם. ביום שבת אכלתי כבד ולבבות מבושלים, ואף ירקות טריים בכל הימים עד היום. האם ייתכן שפיסורה (שאמנם לא ראיתי דם טרי היום) ואי שמירת דיאטה (מחוסר ידע כמובן) יתנו תוצאות חיוביות???? מה הסיכוי שלי לסרטן המעי?? (אין לי סיפור משפחתי של המעי הגס?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דם סמוי חיובי הצילו - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק09/02/2014התלונות לא נשמעות כמו סרטן.
לא ברור הסיבה של הקרישיות יתר ולא נראה לי קשור לפיסורה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה כן בעצם
מפוחדדת11/02/2014מה כן בעצם יתן תשובה חיובית לדם סמוי בצואה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאז מה כן בעצם - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/02/2014אם יש דימום גלוי בדיקה של דם סמוי לא רלונטי.
את צריכה לעבור הערכה של הפיסורה בהאתם להמלצות של הפרוקטולוג המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)