מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות והרגשת עלפון מיידי לאחר אוכלאיתן17/02/2014
שלום!
אני בן 26 בריא לחלוטין, לא נוטל תרופות לא מעשן.
לפני שבועיים אכלתי סנדביץ קנוי ומיידית התחילו לי סחרחורות ובחילות,כמעט התעלפתי. לאחר כמה שעות בהם הלכתי כמה פעמים לשרותים ויצאה צואה רכה חזרתי לעצמי למשך שבוע, הנחתי שהסנדביץ היה מקולקל.
לאחר שבוע טוב זה חזר לאחר ארוחת שבת ולקח לי לילה שלם על סף עלפון להתאושש.
מאז אני אוכל פרוסת לחם פעמיים ביום עם טיפה מים ואחרי מעט זמן יש לי בחילות שובע מיידי נימול בידיים וברגליים דפיקות לב והרגשה כללית נוראה.
הלכתי לרופא משפחה ובדיקות דם,שתן, תרבית צואה , EKG ,ואולטרסאונד בטן יצאו תקינות. הועלה חשד לגסטרופרזיס עקב זיהום וירלי.
אין לי כאבים בכלל, ואני הולך לשרותים פעם ביום במאמץ רב.
בנתיים אני לא רעב לא צמא ככל הנראה מיובש, מאבד משקל. הרגשת השובע מגיעה גם בשתיית מים!
עברו שבועיים וחצי מהסנדביץ והרופא טוען שזה יעבור ושכרגע אין צורך בברור נוסף, יש שיפור מסוים פשוט כי אני לא אוכל .
האם הגיוני שגסטרופרזיס יעבור? האם לא צריך לעבור לבירור יותר מעמיק כבר עכשיו? אני מרותק לבית ולא יודע מה לעשות
תודה
איתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות והרגשת עלפון מיידי לאחר אוכל - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק23/02/2014אני לא בטוח שזה גסטרופרזיס אך כן דורש בירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)