אינזימי כבד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אינזימי כבד
    יוני
    26/02/2014

שלום רב דוקטור.
    כבר 5 חודשים אני במעקב תפקודי כבד -עושה בדיקה כל שבוע וחצי בערך לראות אם יש שינוי עקב תפקודי כבד גבוהים מאוד ויוצאים
    ALT :110-150 כל בדיקה וAST: 45-65 כל בדיקה. שאר אינזמי הכבד על הגבול. אין מחלת נשיקה ונשללו כל סוגי ההפטיטיס כמו כן אולטראסאונד יצא תקין לחלוטין. פרופיל שומנים נהדר בדם. אני רזה וללא מחלת רקע בן 31 לא לוקח תוספים ולא תרופות כלל לא אקמול כמו כן שאר הבדיקות תקינות. אין לי כיוון האם יש לדוקטור עצה? האם ללכת לבית חולים למיון? בבקשה תתנו לי כיוון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אינזימי כבד

הוספת תגובה

• ד"ר דילגת עליי!

המשך
    03/03/2014

ד"ר דילגת עליי... אני מאוד מודאג ומחכה מאוד לתשובתך
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אינזימי כבד - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    05/03/2014

אם בדקת גם סרולוגיה אוטואימונית ויסון והמוכרומטוזיס, כדאי לשקול ניקור כבד או מבחני פיברוזיס שאינם חודרניים אך פחות אמינים שלא בה]פטיטיס BC או כבד שומני או לחילופין FIBROSCAN=ELASTOMETRY

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו