הליקובקטר פילורי וMDMA

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הליקובקטר פילורי וMDMA
    רחל
    09/03/2014

שלום
    הבעיה שלי החלה לפני כמה חודשים, כאשר הבחילות שחוויתי לא הניחו לי לאכול בתדירות וכמות טובה. בעקבות כך ירדתי במשקל ביותר מעשרה קילו. לפני כמה שבועות אובחן אצלי החיידק הליקובקטר פילורי. מיד התחלתי לקחת את הטיפול האנטיביוטי שעליו המליץ רופא המשפחה, הכלל שלושה סוגי אנטיביוטיקה, נוגדי חומציות ופרוביוטיקה. באחד הימים לקראת סוף הטיפול האנטיביוטי עשיתי MDMA, ולצורך כך הפסקתי (למשך פחות מיום) את כל שאר הכדורים הנ"ל. לאחר יומיים, ביום האחרון לטיפול האנטיביוטי התחלתי להיות חלשה מאוד. הרגשתי בחילה חזקה שהשתלטה על כל התחושה הכללית. לפעמים יש הקאות אך לרוב אין, רק הבחילה היא הנוראית. מקריאה בנושא הבנתי ששיבשתי את ממשק הסרוטונין שלי.
    למדתי שלא כדאי לבלוע אמפיטמין בקירוב לנוגדי חומציות, ובמיוחד שלא אם יש לך הליקובקטר.
    עבר כבר שבוע מאז, והבחילות לא מפסיקות ולא נותנות לחיות. מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הליקובקטר פילורי וMDMA

הוספת תגובה

• הליקובקטר פילורי וMDMA - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    10/03/2014

גם טיפול נגד החיידק יכול לגרום לבחילות.
    אני לא יכול להציע משהו מעבר להמתין עוד ולהפנות לרופא המטפל לקבל טיפול נגד בחילות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו