צריכה עזרה אני מיואשת ובוכה כל היום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• צריכה עזרה אני מיואשת ובוכה כל היום
    חסויי
    28/03/2014

שלום..

אני בת 22 סובלת שנה וחצי מכיב בקיבה פצע בקיבה חיידק.
    כל פעם נותנים לי כדורים וזה לא עוזר ורופא אחד אומג לי שאני לא חייבת דיאטה לזה ורופא שני אומר שאני צריכה לעשות סוג של דיאטה כזאת לא לאכול דברים עם שמן מלוח מתוק מעט מוצרי חלב לא חריף בקיצור כמעט כלום לא לאכול..עכשיו אם אני יעשה זאת אני מפחדת יותר להזיק לעצמי..מה אני יכולה לעשות?!והאמת שניסתי את זה שבוע והיה לי עצירות לקחתי טיפות טבעיות לעצירות מרופא מומחה בתח אביב ולקחתי אותם יום כן יום לא ..אם אמשיך את הדיאטה ואני ישלשל זה לא יזיק לי יותר לקיבה?!והאם מי שסובלת מדבר כזה יכולה להיות בהריון וללדת רגיל?!

ואיזה מאכלים אפשר לאכול בשביל רפואת החיידק והאם זה תהליך ארוך והאם זה יכול לעבור החיידק?!
    וכשעושים בדיקת נשיפה לחיידק הם יכולים לומר לי על רמת החיידק?!והאם חלילה לא עלינו יש סרטן או משו?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• זאת התוצאה שעשיתי

חסויי
    28/03/2014

Miscellaneous Tests
    שם
    בדיקה תוצאה תוצאה ביחס לטווח הנורמה הערות גרף טבלה
    H.pylori(UBT-C13) 37.82 (positive)

זאת הבדיקה שעשיתי ממזמן אשמח לשמוע מה לדעתך על התוצאה?!האם היא תקינה ?!גבוהה?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה עזרה אני מיואשת ובוכה כל היום - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    31/03/2014

אני חושב שלפני שמתחילים כל מיני טיפולים דרושה אבחנה ברורה.
    חצי ממדינת ישראל עם החיידק הליקובקטר ולא בהכרח שיש קשר בין החיידק לבי כל התלונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו