מעי רגיז- ייאוש בלתי נסבל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעי רגיז- ייאוש בלתי נסבל
    אוף
    12/04/2014

שלום,
    אובחנתי שנה שעברה, אחרי שעברתי את כל הבדיקות והכל המצא תקין, כסובלת ממעי רגיז.
    זה מתבטא אצלי בעצירויות ושלשולים לסירוגין.
    אני לא נוגעת במוצרי חלב ובקושי אוכלת בשר.
    ניסיתי הכל. דיאטה, היפנוזה רפואית, יוגה, אני לוקחת כל בוקר b50 וכל ערב ביו 25.
    ושותה הרבה תה קמומיל.
    הייתה לי תקופה ממש קשה של שלשולים ואז כמה חודשים שהרגשתי טוב והכל היה נפלא ועכשיו זה חזר.
    אני שותה כל בוקר כוס מים על בטן ריקה בשביל ליצור יציאת בוקר (אחרת יש לי עצירות), יש לי יציאה נורמלית בבוקר ואחר הצהריים אני משלשלת בין פעם לשלוש פעמים.
    ככהכל יום.
    הבטן שלי כל הזמן נפוחה ויש הרגשת אי נוחות תמידית.
    אחרי כל ארוחה יש לי בחילה ואחרי שעה בערך אני חייבת לשירותים.
    אני כבר לא יודעת מה לעשות, הרופאים לא מקנים חשיבות רבה מדי לתסמונת, פגשתי מספר רב של רופאים והם פחות או יותר אומרים שאין מה לעשות ואני צריכה ללמוד לחיות עם זה, האם זה הגיוני? אני אצטרך לסבול את זה ככה בשקט כל חיי? זה ממש משפיע לי על החיים, כל היום שלי סובב סביב זה ואני נמנעת מלצאת למקרה ואני אצטרך שירותים פתאום.
    בבקשה תגיד לי שיש דרך לעזור, לא הגיוני שיש כל כל הרבה אנשים שסובלים ממעי רגיז וכל החומר שמצאתי באינטרנט זה אסופה של גיבובים של המלצות שאולי יעזרו ואולי לא והרפואה לא יודעת כלום, נראה לי אבסורדי ממש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעי רגיז- ייאוש בלתי נסבל

הוספת תגובה

• מעי רגיז- ייאוש בלתי נסבל - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    13/04/2014

לאחרונה יש פרסומים על קבוצת אוכל הנקרה fodmap
    כלכלת דלה בקבוצה זו עזרה ב70% של אנשים במחקר מאוסטרליה לאחרונה ולפי הנסיון שלי נותן הקלה מרשימה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו