מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- טחול מוגדל - האם זה מסוכן בהריון?פרופ' דורון זמיר18/04/2014
שלום לך ד"ר. אני בת 39 ואמא ל2 ילדים. לפני כמה זמן היו לי כאבים במפסעה ועשו לי אולטראסאונד ובמקרה גילו לי טחול מוגדל בגודל 15.8.עברתי מספר בדיקות דם צילום חזה מעקב של אולטראסאונד בטן עליונה ( במשך שנה) ולא גילו סיבה לטחול המוגדל וכול הבדיקות חוץ מהטחול המוגדל תקינות. עשיתי גם באופן פרטי בדיקה לבדוק אם יש לי את מחלת הגושה והיא יצאה שלילית.ורופא המטולוג אמר שיכול להיות שזה מולד. אני רוצה להיכנס להריון ומאוד מפחדת שאולי אסור לי להיכנס להריון בגלל הטחול המוגדל. האם זה מסוכן בהריון ( הטחול) והאם יש לזה סיכון בהריון או בלידה?ועוד שאלה אני צפויה לטוס לניו יורק בעוד מספר חודשים .האם מותר לטוס טיסה ארוכה של 12 שעות אם יש טחול מוגדל ובע"ה הריון?תודה רבה רבה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טחול מוגדל - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק19/04/2014אני לא חושב שיש בעיה גדולה עם טחול גדול- אם לא התגלה סיבה.
יתכן שכבר קיים בהריונות הקודמים- ניתן לבדוק אם יש תמונות.
הטחול לא מפריע לטוס ולהריון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטחול מוגדל והריון
שאלה19/04/2014קודם כול תודה רבה שענית לי ודי הרגעת אותי בגלל שכבר אני בסטרס בגלל הטחול המוגדל. אני דואגת להיות במעקב מסודר אצל רופא המטולוג ודואגת לעשות בדיקות דם +US בטן עליונה כול חצי שנה.ועד עכשיו לא מצאו את הסיבה להגיד לי מדוע הוא מוגדל . אני פשוט מאוד מאוד מפחדת מהטחול המוגדל ומפחדת שפתאום הוא יתפוצץ או שבע''ה אני אכנס להריון ובלחץ של ההריון הוא יתפוצץ .האם זה יכול להתפוצץ פתאום ?ב US בטן עליונה האחרון מצאו לי כבד עם הסננה שומנית קלה בנוסף באונה ימנית 2 מוקדים היפראקוגנים בגדלים 1 ו 0.8 ס״מ .האם הממצא הזה מסוכן?יכול להיות שהטחול המוגדל קשור לבעיית כבד??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)