בטן עליונה רגישות וכאבים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בטן עליונה רגישות וכאבים
    יעל
    24/04/2014

בת 62. ללא כיס מרה מגיל צעיר עקב ריבוי אבנים. טופלתי שנים באומפרדקס בשל מעי רגיז. בחודשים האחרונים כואב לי לאחר ארוחה ולכן אני אוכלת ממש מעט. תחושת מלאות עם טיפת אוכל. כאב בבטן עליונה. כל אוכל קצת שומני גורר כאילו וירוס בטן ל 10 ימים. חוסר תיאבון . מה יכולות להיות הסיבות? כמ"כ עם האוכל הבטן "מדברת" הרבה זמן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בטן עליונה רגישות וכאבים

הוספת תגובה

• בטן עליונה רגישות וכאבים - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    24/04/2014

יתכן ומדובר בהמשך תסמיני המעי הרגיז, ברם מלאות לאחר האוכל וכאב אפיגסטרי בגיל 62-גסטרוסקופיה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רופאה אבל

דבורה
    28/04/2014

מציעה לך לגשת לרופא המטפל שלך שישלח אותך לעשות בדיקות אם זה מפריע לך, במיוחד בגלל שאת אחרי ניתוח (גם אני ולכן יודעת שלא צריך להזניח) .
    ואני מסכימה עם הרופא שענה לך, יכול להיות שזה פשוט תסמינים של המעי הרגיז, כי את יודעת שגם אם את מטופלת זה עדיין לא נעלם במאה אחוז לצערי... את יכולה לנסות לשלב את זה עם תוספי תזונה שדווקא עוזרים קצת, אני לוקחת אנזימי עיכול ופרוביוטיקה (של סולגאר). זה עם סיבים תזונתיים וביחד עם התרופות זה משפיע טוב.

תרגישי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא רופאה אבל - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    29/04/2014

אין לזה חשיבות- בדיקה תקינה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו