מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטיטיס אוטואימוניתטלי09/04/2008
היי,
בת 30, לאחר כאבים בבית חזה ועייפות הופנתי לבדיקות דם שהראו ALT ו - AST פי שניים ממה שצריך להיות.
הרופאת גסטרו הפנתה אותי למלא בדיקות דם שיצאו בסדר כולל תפקודי כבד שחזרו לנורמה למעט ANA ו - ASMA שיצאו חיובים 1:160 באולטרסאונד כבד יצא כבד שומני ומוגדל.
התור שלי הוא עוד שבועיים בנתיים אני לחוצה.
הייתה לי הפלה ועכשיו פתאום גם הקדים לי המחזור זה מוזר כי הוא מאוד מסודר.
אני לא לוקחת גלולות כי יש לי PROTEIN S נמוך.
יש לי בת בת שנה וחצי ואני רוצה להכנס להיריון שוב.
השאלות שלי הם: בפני מה אני עומדת? האם גילו לי את זה בהתחלה? האם אני אוכל להביא עוד ילדים? האם העובדה שהמחזור הקדים מראה שאני מעבדת את הפוריות שלי עקב המחלה? והאם אני לא מסכנת את הכבד שלי שאני מחכה שבועיים? אני מצטערת על הרבה שאלות אני גרה בארה"ב ואני לא מרגישה פה בידיים טובות
תודה, טלי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפאטיטיס אימונית?
ד''ר סטיבן מלניק09/04/2008את מתארת מצב של הפטיטיס חריפה, לא כרונית כי האנזימים כבר תקינים. יתכן מחלה ויראלית כלשהיא שגורמת לעייפול ועלינ באנזימים.
התמונה בUS יכול להיות משני לכבד שומני שמופיע באנשים עם עודף משקל, היקף בטן גדול. סוכרת, יתר לחץ דם ושומנים גבוהים. גם הASMA יכול להיות גבוהים הכבד שומני.
אני לא חושב שיש קשר בין הכבד למחזור אך מציע כמובן להתייעץ עם רופא נשים.
בהחלט ניתן לחכות שבועיים לביקורת- הראה המעקב בעל חשיבות באיבחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודי כבד
רות09/04/2008שלום,
בעלי ביצע בדיקות שתוצאתן:
hb surface ag 81.9525 reactive
hb core ab igG&Ig reactive
מה בדיקות אלו אומרות ?
לתשובתכם הדחופה אודה - רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודי כבד
ד''ר יעקב מאור09/04/2008הממצאים מצביעים על נשאות הפטיטיס B. על מנת לקבוע את פעילות המחלה יש צורך לבצע בדיקה להתרבות הנגיף בדם HBV DNA.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודי כבד
רות21/04/2008שלום,
תוצאות הבדיקה הנוספת - hbv dna quant - 3940 .
כמו כן נכתב בתוצאות הבדיקות לגבי hcv rna - לא בוצע , ראה בדיקת נוגדנים .
אבקש לדעת מה אומרות הבדיקות .
תודה וחג שמח
רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודי כבד
ד''ר יעקב מאור21/04/2008חשוב מאוד לדעת באילו יחידות ניבדק ה- HBV DNA. בנוסף יש לדעת את ערכי אנזימי הכבד.
לכן, אני ממליץ על בירור אצל מומחה למחלות כבד או גסטרואנטרולוג מומחה שיתן לכם יעוץ פרטני והמלצות טיפוליות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודי כבד
רות21/04/2008שלום,
תודה על תשובתך ,
הערכים 19iu/ml= 100 copies
רות* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתפקודי כבד
ד"ר יעקב מאור21/04/2008הערכים שצרפת הינם ערכי ההמרה בין יחידות לבין עותקים.
אם ערכי ה- HBV DNA אכן ביחידות מדובר בערך משמעותי. על סמך פרמטר זה ואחרים כגון אנזימי הכבד יש לשקול מתן טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)