מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב בטן לאחר גסטרוסקופיהחסוי29/04/2014
ב 22 לחודש עברתי בדיקת גסטרוסקופיה בשל בעיה בבליעה. הבדיקה יצאה תקינה, אך החלה בעיה חדשה: כאבי בטן עליונה שרק הלכו והתעצמו, תחושת בעירה באזור הקיבה, קוצר נשימה וכאב באזור החזה. כעבור יומיים הופניתי למיון, שם עשו לי צילום חזה ובטן ואף אולטרסאונד בטן.
שוחררתי לביתי והכאב המשיך והחמיר ופניתי שוב לרופאת משפחה שאמרה שאם הייתי במיון ולא מצאו כלום אז כנראה שאין קשר לגסטרוסקופיה.
היום,6 ימים אחרי, הכאבים ממשיכים יחד עם נפיחות ותחושת מלאות כל הזמן והזעות מרובות. איני יכולה לאכול ובנוסף לכל זה, לא מצליחה להתרוקן מאז... חום הגוף שלי עולה ויורד לסירוגין ואני חלשה מהרגיל.
שאלתי היא האם הבדיקות שנעשו במיון מספיקות לאיתור כל נזק שהוא מהבדיקה, במידה ויש כזה?
** הרופאים מנסים להימנע מבדיקת סי.טי כי עברתי אחת בבטן לפני 4 חודשים בבירור אחר.
מודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב בטן לאחר גסטרוסקופיה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק29/04/2014לא נשמע קשור לגסטרוסקופיה. סיבוכים נדירים ביותר.
יותר סביר שיש מעי רגיז.
אין מקום לct וחבל על החסיפה לכמות גדולה של קרינה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)