הקאות שלושולים וכאבי בטן כחודש ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקאות שלושולים וכאבי בטן כחודש ימים
    חסוי
    01/05/2014

שלום,
    אני בת 25 בריאה בדר"כ. לפני כחודש החלו לי הקאות ושלשולים, ללא יכולת לשתות או לאכול משהו. פניתי למרפאה וקיבלתי עירוי נוזלים, נאמר לי שמדובר בוירוס. לאחר כמה ימים של שמירה על כלכלה עוצרת התסמינים חלפו וניסיתי לחזור לאכילה רגילה. יומיים לאחר מכן התסמינים חזרו בתדירות גבוהה יותר ועוצמה חזקה יותר. שוב פניתי למרפאה ונאמר לי שזה עדיין הוירוס. ביצעתי תרבית צואה של קופת החולים והתוצאה הינה שלישית. לאחר עוד יומיים של אכילת אוכל יבש התסמינים חלפו אך חזרו שלושה ימים לאחר מכן, הפעם עם כאבי בטן ימנית עליונה חזקים מאד. הקאות מרובות ומעט שלשולים. רופא גסטרו שלח אותי לביצוע אולטרסאונד בטן עליונה שנמצא תקין וכעת אני ממתינה לבדיקת גסטרוסקופיה. בדיקות דם הייתה חריגה רק בערך הCRP = 8, לימפוציטים מעט נמוכים - 19 ונוטרופילים מעט גבוהים- 76
    הייתה ירידה במשקל במהלך החודש הזה של כ4 ק"ג (אני בעלת מבנה גוף רזה)
    אני מתעוררת בחלק מהלילות מכאב ובחילה.
    ממה יכולות לנבוע התופעות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• הקאות שלושולים וכאבי בטן כחודש ימים - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    01/05/2014

התלונות יכולותלהצביע על מעי רגיש שהופיע לאחר גסטרואנטריטיס זיהומי אך יכולות גם לכוון למחלת מעי דלקתית (ירידה במשקל CRP מוגבר וכד) הסיפור מצריך בירור של ממש. כדאי לשלוח גם בדיקת נוגדנים לצליאק וטוקסין קלוסטרידיום בצואה, תרבית צואה וקלפרוטקטין בצואה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו