רגישות לגלוטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לגלוטן
    שלומית
    01/05/2014

שלום,
    בת 35, תת פעילות בלוטת התריס (השימוטו), שחלות פוליציסטיות, רקע של סכרת במשפחה המורחבת. אח של אבא חולה ציליאק.
    אני מתפנה אחת לכמה ימים...

כבר כמה חודשים בדיאטה, את הבדיקה עשיתי בצום. ביום ראשון לאחר שבת שבה אכלתי יחסית לדיאטה יותר גלוטן מבכל יום.

מצורפות התוצאות.
    אשמח לדעת מה זה אומר.

TRANSGLUTAMINASE_IgA תוצאה: ראה הערה

CELIAC SCREEN 2 U/ml

הערות לבדיקות
    TRANSGLUTAMINASE_IgA
    Celiac Screen ‎ראה תוצאת

CELIAC SCREEN
    23-27: ‎גבולי

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לגלוטן

הוספת תגובה

• רגישות לגלוטן - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    01/05/2014

קשה לי להבין מאחר והתשובה לא מאורגנת. במידה וצליאק סקרין אכן גבולי כדאי לחזור בעתיד או לקחת בדיקה ספיציפית יותר. ביחוד לאור ההשימוטו ובן משפחה עם צליאק. עצירות אינה מאפיינת צליאק ואם אין לך גם אנמית חסר ברזל אין לך הסתמנות חשודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לגלוטן - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    01/05/2014

קשה לי להבין מאחר והתשובה לא מאורגנת. במידה וצליאק סקרין אכן גבולי כדאי לחזור בעתיד או לקחת בדיקה ספיציפית יותר. ביחוד לאור ההשימוטו ובן משפחה עם צליאק. עצירות אינה מאפיינת צליאק ואם אין לך גם אנמית חסר ברזל אין לך הסתמנות חשודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו