מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בנושא וושתמורן07/05/2014
שלום רב,
שמי מורן בת 29 בחורה בריאה.מזה כ 10 שנים אני מרגישה במרכז החזה בין שני השדיים מאין קפיצה עמוקה ממש כאילו שואבים לי את הלב עם וואקום ומשחררים.זה כל פעם בא בצורות שונות פעם יותר חזק פעם חלש פעם נמשך 10 שניות פעם שניה.זה קורה לעיתים בזמן שאני באה לקחת נשימה עמוקה בזמן בליעה בזמן הקאה ואפילו אתמול מתוך שינה ומיד לאחר מכן הרגשתי צרבת.עברתי בדיקות מקיפות של א.ק.ג אקו לב בדיקות דם שנמצאו תקינות ברוך השם.סובלת מחרדות הרבה שנים לאחרונה התחלתי טיפול תרופתי שנמצא יעיל. חשוב לציין שמהרגע שהתחלתי עם הקאות באופן יזום שלי התחילה התופעה של הקפיצות השאלה שלי היא כזאת:
האם יתכן שמדובר שבקפיצת שרירים כגון:שריר נשימה שריר וושת עצם הבריח עצם חזה או עמוד שידרה?
האם יכול להיות מצב שהקפיצות האלה נובעות מלחץ מתח וחרדה כי לפעמים זה קורה שאני לא במתח ולא בחרדב ודווקא די שמחה וצוחקת.
שאלה אחרונה אולי בגלל שזה במרכז החזה באברים פנימים זה מרגיש כמו הלב אבל למעשה זה שרירים עמוקים יותר.
אשמח לפצח את התופעה הזאת שנמשכת הרבה שנים ומבהילה תודה רבה והמשך יום טוב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה בנושא וושת - תגובה
פרופ' דורון זמיר11/05/2014הסיפור נשמע נפשי אםכי כדאי לשלול התקפי רפלוקס (צרבת) או ספסם של הוושט (יותר עם מזון ושתיה קרה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)