שאלה לרופאים על כאבים ונפיחות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לרופאים על כאבים ונפיחות בבטן
    ג.ע
    10/04/2008

שלום ד"ר: אני סובלת מפיסורה כבר 4 שנים, שהחמירה עם הזמן. היום המצב קשה מאוד, כאבים עזים שמקרינים גם לרגלים והגב. עברתי המון בדיקות, אצל רופאת גסטרו (ועוד מס' רופאים). לא נמצאה בעיה או רגישות. ניתן לי טיפול חיצוני במשחות שונות, שעזר לפרקי זמן קצרים. במהלך השנה האחרונה בנוסף להחמרה בפיסורה- הופיעה החמרה בכל מערכת העיכול, כלומר: נפיחות בבטן, גזים, כל דבר שאני אוכלת גורם לאי שקט בבטן ואף כאבים ושוב נפיחות. אני שומרת על תזונה ויציאות סדירות. כל מה שאני עושה לא גורם לשום הקלה בכאבי הבטן. אני חוששת שבעיית הפיסורה נובעת מבעיה פנימית במערכת העיכול. אני לא יודעת מה עוד ניתן לעשות מעבר למה שעשיתי. אשמח לקבל את דעתך על כל חלקי ה"סיפור", ולקבל עצה או פיתרון. תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים ונפחות בבטן

ד''ר סטיבן מלניק
    10/04/2008

יש אפשרות שתלונונתיך קשורות לתסמונת מעי הרגיז. תסמונת זו שכיחה מאוד ומאפיין בבירור תקין.
    יש גם אופציה שיש מחלה סיסטמית אך הבירור המקובל לא יהיה תקין.
    גם יתכן בעיה בקרקעית האגן דבר אשר דורש בירור מיוחד.
    קשה לומר יותר מזה כרגע.
    מציע להפנות לרופא גסטרו ולשאול על בירור בכיוון זה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו