מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שינוי בצואהמעיין18/05/2014
שלום רב,
בת 26 לפני כחודש טופלתי נגד הליקובקטר (הייתה לי ירידה במשקל, היו גם בחילות והקאות ושינוי ביציאות...) ובוצעו בדיקות דם+צילום חזה שיצאו תקינים.
לאחר שקיבלתי טיפול משולש, הרגשתי הקלה ובאמת עכשיו אני אוכלת יותר, מרגישה טוב יותר ואף הצלחתי לעלות קילו וקצת.
אך מה שלא השתנה במיוחד זה היציאות (הן היו בהתחלה בצבע חרדל ורכות..), לאחר הטיפול הן בהחלט שינו גוונם לגוון חום וקצת יותר קשות, אבל מדי פעם אני רואה בצואה דברים שנראים כמו גרעינים/גרעיני שומשום לבנים ושחורים.
אני לא אוכלת הרבה שומשום ולא אכלתי גרעינים לאחרונה (ובטח שלא בלעתי... הגרעינים שלמים!).
מה זה יכול להיות ? אני בחרדות!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שינוי בצואה - תגובה
פרופ' דורון זמיר23/05/2014איני רואה סיבה לחרדה בצואה יתכנו גרגרים ושרידי מזון פחות מעוכלים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתופעה דומה של גרעינים לבנים בצואה
גלית09/08/2015פרסמת הודעה לפני כשנה. יש לי תסמינים דומים אך בינתיים כל הבדיקות יוצאות תקינות. די מיואשת.מקווה שתראי את ההודעה ואוכל לקבל עצה...כיוון במידה והבעיה נפתרה אצלך...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)