שינוי בצואה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שינוי בצואה
    מעיין
    18/05/2014

שלום רב,

בת 26 לפני כחודש טופלתי נגד הליקובקטר (הייתה לי ירידה במשקל, היו גם בחילות והקאות ושינוי ביציאות...) ובוצעו בדיקות דם+צילום חזה שיצאו תקינים.

לאחר שקיבלתי טיפול משולש, הרגשתי הקלה ובאמת עכשיו אני אוכלת יותר, מרגישה טוב יותר ואף הצלחתי לעלות קילו וקצת.

אך מה שלא השתנה במיוחד זה היציאות (הן היו בהתחלה בצבע חרדל ורכות..), לאחר הטיפול הן בהחלט שינו גוונם לגוון חום וקצת יותר קשות, אבל מדי פעם אני רואה בצואה דברים שנראים כמו גרעינים/גרעיני שומשום לבנים ושחורים.

אני לא אוכלת הרבה שומשום ולא אכלתי גרעינים לאחרונה (ובטח שלא בלעתי... הגרעינים שלמים!).

מה זה יכול להיות ? אני בחרדות!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שינוי בצואה

הוספת תגובה

• שינוי בצואה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    23/05/2014

איני רואה סיבה לחרדה בצואה יתכנו גרגרים ושרידי מזון פחות מעוכלים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תופעה דומה של גרעינים לבנים בצואה

גלית
    09/08/2015

פרסמת הודעה לפני כשנה. יש לי תסמינים דומים אך בינתיים כל הבדיקות יוצאות תקינות. די מיואשת.מקווה שתראי את ההודעה ואוכל לקבל עצה...כיוון במידה והבעיה נפתרה אצלך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו