מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שילשוליםרוני19/05/2014
שלום ד״ר אני בחורה בת 39 בריאה פלוס 2 ילדים
לפני 7 חודשים עשיתי ניקוי רעלים (ביוזמתי) במשך 5 שבועות. זאת אומרת עשיתי שינוי קיצוני בתזונה. כל בוקר מיץ עשב חיטה, שייקים של ירקות, אוכל אורז או בורגול ובערב שייק.
ביום האחרון אכלתי סושי ולמחרת התחילו בשילשולים עם עיוותים בבטן וגזים במשך 3 חודשים. שלשולים של פעם עד 3 ביום מיימיים.
הלכתי לרופא עשיתי בדיקות דם, שתן, צואה יצאו תקינות לחלוטין.
הרופא הביא לי כדורי קולטל.
אחרי חודש לפתע פסקו השלשולים והקיבה הפכה להיות רגילה לחלוטין מאוד שמחתי ) הקיבה הפכה לרגילה במשך 3 חודשים) בשבוע שעבר כאבה לי הקיבה והיו לי בחילות וקיבלתי את המחזור החודשי.
יחד עם המחזור חזרו פתאום השילשולים(אחרי 3 חודשים שכבר לא היה לי שלשול) אני כרגע כבר 4 ימים עם שלשולים מיימיים פעם עד פעמיים ביום.
הבחילות עברו.
אני ממש מפחדת, מיואשת ואף זה פוגע במצב הרוח שלי.
בעוד חודש טור לקולונקופיה ( אני מחכה לטור כבר 3 חודשים). למרות שהרופאה משפחה וגם גסטרו חושבות שזהו מעי רגיז הם בסוף נתנו לי טור לקולנסקופיהה.
מה זה יכול להיות?
מדוע פתאום חזרו השלשולים אחרי שהם הפסיקו כבר 3 חודשים.
) אגב בחמישי שוב אכלתי סושי וזה התחיל בשישי, לא נראה שיש קשר כי אני אוכלת סושי צמחוני).
אשמח לחוות דעתך,
מפוחדת ומיואשת.
מבחינת משקל אין ירידה במשקל ואין פגיעה בוויטמינים. בדיקות תקינות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת
רוני19/05/2014עשו לי גם בדיקת דם לצליאק שיצאה שלילית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשום מה שילדתם עליי?
רוני20/05/2014אשמח לתשובה וחוות דעתכם.
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילשולים - תגובה
פרופ' דורון זמיר23/05/2014יתכן שמדובר במעי רגיש אך יש לשלול גם סיבות אחרות כמחלת מעי דלקתית קלוסטרידיום דיפיצילה צליאק ועוד כדאית התרשמות קלינית במרפאה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)