מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים !!!!!!מיואש10/04/2008
שלום רב ,
אני זה זמן רב סובל מכאבים עזים בבטן התחתונה שמלווים בשילשולים ונפיחות . עשיתי בדיקת קולונסקופיה אך ללא אבחנה . בבדיקות דם מצאו כמה סטיות אך לפי רופאי ללא משמעות לדוגמא C- CREATIVE יצא לי כמעט 1 שזה מעל לטווח . בבדיקות צואה הכל היה תקין . רופאת המשפחה שלי נתנה לי לקחת קלונקס כדי שאצליח לישון אך אני לא מבין למה הרי הכאב ממשיך הבטן נפוחה אחרי כל מאכל . היא טוענת שאמשיך לאכול רגיל אתה בסדר אין לך כלום אולי IBS אך אין תרופה ואין טיפול . נמאס לי אני סובל . מה אני אמור לעשות ? מה הגורם לזה ? לחץ נפשי ? אני צריך לדרוש בדיקה אחרת ? טיפול כלשהוא ?
תודה על כל תשובה !!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים
ד''ר סטיבן מלניק10/04/2008התמןנה אכן נשמעת כמן IBS ןמעי עצבני.
לא פשוט למצט פתרון טיפולי ואני מציע להפנות שוב לרוםא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה אך ...
מיואש11/04/2008כבר הייתי אצלו ואין פתרון חוץ מלתת לי תרופות הרגעה ע"ירופאת המשפחה . נמאס לי . כל נגיעה בבטן אפילו הקלה כואבת לי וזה לא סובייקטיבי זה אכן כואב מאוד .הבטן נפוחה ואני משלשל מדי יום .האם יתכן שיש לי בעיה במעי הדק כיוון שהבדיקה שנעשתה לי הייתה למעי הגס ? . אני מתחנן לעזרה , בבקשה .
תודה בכל אופן !!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתבקש שיבדקו גם צליאק
אביטל11/04/2008משום מה רופאים לא שולחים לבדיקה זו (מדובר בבדיקת דם, שאמנם אינה אמינה בחלק מהמקרים אך ברובם כן) ואף לא מעלים את האופציה הזו, גם כשהכתובת רשומה על הקיר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
מיואש12/04/2008תודה לך אני אנסה .
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)