מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- דלקת במעי הדקשלום אסולין25/05/2014
אשמח לעזרה אני קצת לחוץ
בערך לפני שנה התחלתי להרגיש מוזר בבטן היה לי הרבה גזים ורעשים מהבטן ,לאחר זמן מה שמתי לב שיש לי מין גוש/טחור בפי הטבעת שהציק לי לעיתים.רופא משפחה שלח אותי לפרוטולוג שמצא כמה טחורים פנימיים ואחד מהם עם פוליפ קטן עלוי הוא אמר שאין ממה לחשוש .
הסברתי לו שאני מרגיש שיש לי משו בבטן ואני לא יודע מה והוא הפנה אותי לרופא גסטרו..שיתפתי את הרופא בתחושות שלי והוא אמר אולי זה מעי רגיז אבל בגלל שבגיל שלי לא אמור להיות טחורים הוא רוצה לשלוח אותי לקולונוסקופיה ,בבדיקה נמצאה ״איליום נראתה אפטה,התכיבות בודדות ומסביבה רירית מעט דלקתית,רירית סמוכה מעט היפרמית״ נלקחה ביופסיה ובתשובה נרשם שיש לי דלקת באיליום ומעקב רופא מטפל.
חשוב לציין שהגזים והקולות הברורים מהבטן פחתו ממש בחודשים האחרונים.
לפני מספר ימים התחלתי להרגיש תחושה של עיקצוצים בידיים ועניים שורפות ולא הצלחתי להבין למה ..במקרה בדקתי סוכר מסקרנות כי אבא שלי חולה סכרת והוא בדיוק בדק ויצא לי 170 סוכר
למחרת היה לי 160 אף פעם לא היה לי ככה אין לי סכרת..השאלה שלי מה דעתך על כל מה שסיפרתי ואם יש קשר לדלקת שפוגעת בתפקוד הלבלב?
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דלקת במעי הדק - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק26/05/2014אין קשר לדעתי לבין ערכים גבוהים של סוכר לבין הדלקת במעי דק סופי.
יש צורך להערכה של סוכרת וסיבוכיה וזה יכול להיות על ידי הרופא המטפל.
יש שאלה אם יש מחלת קרוהן וצריך הערכה של רופא גסטרו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)