כאבי בטן נוראיים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי בטן נוראיים
    אמוש
    01/06/2014

שלום, לפני שלושה ימים כאבי בטן שלא היו אף פעם(בריאה בדרך כלל) ויום למחרת הכאבים החמירו עד כדי כך שלא יכולתי לזוז בכלל, גם לא בישיבה ולא בשכיבה ממש התפתלתי מכאבים שנמשכו למעלה משלוש שעות שכבר הוביל לבכי נוראי ממש כמו תינוקת, בערך הכאבים התחילו בעשר בלילה וזה נרגע רק לקראת שתיים בלילה, אפילו ללכת למיון לא יכולתי מרוב שלא יכולתי לצעוד, ואחרי שהכאבים נרגעו הלכתי לישון, ויום אחרי קמתי עדיין עם כאבים אבל הרבה פחות מורגשים יותר בחילות וחוסר תיאבון שכחתי לציין שהייתה לי גם נפיחות בבטן והרגשה של רצון להקיא, אך לא הקאתי, פניתי לרופא היום ונאמר לי שזה וירוס שתוקף לארונה הרבה אנשים ונתן לי שני סוגים של תרופות האחד פפברין והשני אומפרדקס, בכל זאת ההרגשה היא עדיין עם בחילות ורצון להקיא ולא יכולה ללכת בצעדים רגילים, מה יכולה להיות הסיבה?
    לפני כשלוש שנים חליתי בצהבת מסוג הפיטיטיס בי האם יש קשר?
    בדרך כלל אין לי הרבה יציאות פעם ביומיים שלושה, האם זה קשור?
    אשמח לתשובה בקרוב, תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי בטן נוראיים

הוספת תגובה

• כאבי בטן נוראיים - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    05/06/2014

קשה להבין מאחר ואין מיקום מדוייק של הכאב אין קשר להטיטיס כנראה . הסיפור יכול להיות גזים או הרעלת קיבה אך קשה להתחייב לפי התאור

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו