מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשול - יציאות רכותסטודנט09/06/2014
שלום.
לפני כ 8-9 חודש התחילו אצלי בעיות עם היציאות, בכיוון השלשול. שמתי לב שקפה(אמריקנו, ללא חלב) מזרז לי את פעילות המעיים ובקלות יכול לגרום ליציאות דחופות. הפסקתי עם הקפה. אחר כך היתה תקופה שאכלתי כ 150 - 200 גרם קוט"ג כמעט כל יום, ושמתי לב שזה משפיע על היציאות וגם על תחושת נפיחות קלה. הפסקתי גם עם זה ובאמת זה עזר.
אך עדיין יש לי את העניין, שהרבה פעמים אני רק מתחיל לאכול, וכבר יש תחושה שיש צורך ללכת לשירותים, גם אם זה לא שלשול.
השלשול נמשך עד כמה שעות, 2 - 3 יציאות, ואז נפסק. מאותו רגע יש הקלה במעיים ואפילו התאבון קצת עולה.
האם לדעתך, מדובר בקוליטיס? קרוהן? או בתסמונת המעי הגס? אני לא סובל מכאבי בטן, אלא באופן נדיר, אין לי ירידה בתאבון ומשקל. היציאות הן בצבע חום(רגיל), אבל כמעט תמיד עם נטייה ליציאה רכה.
בן 32, ללא בעיות רפואיות מאובחנות(למעט תסמונת גיילברט קלה). משקל תקין. לא סובל מהקאות. לא מעשן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשול - יציאות רכות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק10/06/2014לא ניתן להגיע לאבחנה דרך הפורום ויש להפנות לרופא גסטרו על מנת להבדיל בין האפשרויות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)