מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מבקשת עזרה דחוףטניה29/06/2014
שלום רב : שמי טניה מדרום הארץ אני חיילת לקראת סוף שרות מזה זמן ממש רב הנני סובלת מכאבי בטן הפרעות אכילה הקאות וכו' החלטתי בשירות הצבאי לבדוק את זה שלחו אותי לבדיקות גילוי חיידק hp אם אני לא טועה ויצא חיובי , לאחר טיפול תרופתי נסעתי שוב ולאחר בדיקה התגלה כי עדיין מופיע חיובי , לאחר מכן שלחו אותי לרופא גסטרו ששלח אותי לבדיקת גסטרוקופיה ושם אובחנן לי
ושט : לא נמצא ממצא פתלוגי
קיבה : אין ממצא פתלוגי
תריסיון : כיב בדופן קידמי ואחורי של בצל התריסיון . ארוזיות מרובות בבצל וחלק השני של תריסיון ,
להמלצת הרופא התחלתי טיפול תרופתי שכלל את התרופות : t lanton 30mg moxypen f 500 mg t doxylin 100mg ו - t tavanic 250mg לאחר טיפול תרופתי נשלחתי שוב לבדיקת החייבק hp ועדין מופיע חיובי , יש לי תור רק לעוד 3 חודשים לציין שאני מעשנת וסובלת מכאבים והפרעות אכילה .
האם מצבי למי הממצאים ולפי הדו"ח רופא הוא קשה מסוכן ויכול להחמיר ? ואיך אפשר לטפל במידה והטיפול תרופתי לא עוזר כמו כן למה יכול להיות שהוא לא עוזר ???
אודה מראש על הקדשת תשומת לבכם וזמנכם ואודה מאוד אם תוכלו לעזור לי בכל דבר ולייעץ אני בחורה ממשש צעירה עוד חיילת ומודאגת ממצבי
תודה מראש.. טניה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מבקשת עזרה דחוף - תגובה
פרופ' דורון זמיר30/06/2014קבלת טיפול משופר ללא העלמות החידק ולשוא, די נדיר האם גם נטלת אותו? מאחר ויש לך גם כיב כדאי לשקול טיפול אחר כדאי להבדק ע"י גסטרואנטרולוג בקרוב בכל מקרה כדאי לקחת PPI (לוסק נקסיום וכד) במינון טוב. האם את נוטלת כדורים לכאבי מחזור כמו נורופן ודומיו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובתך ד"ר דורון
טניה30/06/2014לא הבנתי כל כך האם אפשרי ליצור קשר בנייד שלך ??ואני כן לוקחת תרופות נגד כאבים בגון נורופן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אורח חייכם בריא?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)