מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גלולת מצלמה ככלי אבחנתי לדם סמוינדב05/07/2014
שלום,
אני בן כ74 עם שבר מפשעתי גדול.
בבדיקה שבצעתי התקבלה תוצאה של דם סמוי בצואה.
האם ניתן לבצע בדיקה באמצעות גלולת מצלמה לבדיקה האם יש גידולים שצריך להסיר.
לפי מאמר שכתב פרופ' רמי אליקים נראה שניתן להשתמש בגלולה זו לצילום המעי הגס(קישור למאמר מטה). האם זה אפשרי?
http://www.beok.co.il/Category/Article/9177* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גלולת מצלמה ככלי אבחנתי לדם סמוי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק06/07/2014אושר לשימוש בארה,ב רק לאחר כישלון של קולונוסקופיה עם הכנה טובה אך עדיין לאא אושר לשימוש בארץ.
מומלץ לעשות קולונוסקופיה רגילה שמאפשרת ביופסיה והסרת פוליפים אם קיימים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל הבעיה
דנה11/07/2014היא שמאחר ויש לי בקע מפשעתי גדול.
קולונסקופיה רגילה מסוכנת מאוד.
לגבי המצלמה, הבנתי שהיא אושרה לשימוש בארץ ואף נמצאת בסל.
שאלתי היא,
מהאפשרויות החלופיות הקיימות לקולונסקופיה:
קולונסקופיה וירטואלית CT\MRI
גלולת מצלמה 2 למעי הגס.
מה מומלץ יותר ומה עם אחוז דיוק גבוה יותר בהשוואה לקולונסקופיה רגילה?
תודה,
נדב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על התשובה אבל הבעיה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק12/07/2014אני לא בטוח שהקפסולה נמצאת בסל
אני חושב שהדיוק של כולם פחות ויותר דומה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)