מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לאבחן דלקת בלבלבאמיר10/07/2014
עשיתי קולונוסקופיה ואנדרוסקופיה ועדיין לא מצאו מה יש לי כבר שנה
תסמינים - גזים מרובים, לא מעכל אוכל כמו שצריך, עייפות חוסר B12, צואה שומנית...
בעבר שבדקו לי את הדם הרופא גסטרו לא הכניס עמילאז לבדיקה לכן אין היה ביכולתי לדעת אם היה גבוה.. , קראתי על דלקת בלבלב וזה נראה לי הדבר היחידי שנשאר לי לבדוק בנוגע למערכת העיכול. ויש לי כמה שאלות:
1. כעת אני בטיפול ברפואה אלטרנטיבית ואובחנתי כסובל מקנדידה מרובה בעיקר ולכן אני בטיפול ולוקח אנזימי עיכול בכל ארוחה, תוספי תזונה, כפסולות צמחים וכדומה..
לכן ה-B12 שלי כבר לא גבוה, ואחרי בדיקת דם גם העמילאז לא..
האם הטיפול הנל משפיע על רמת העמילאז בדם כמו שהבי12 מן הסתם הושפע?
כי אז זה מונה ממני לבדוק באמת אם העמילאז גבוה מידי ושיש בעיה כי הסימפטומים שלי עדיין מופיעים ואני עדיין לא בריא.
2. איזו בדיקה יכולה לאבחן אם יש לי דלקת בלבלב או בעיה שקשורה ללבלב?
3. האם אני יכול לעשות את אותה בדיקה בסעיף 2 בקופות החולים בלי תוצאה של עמילאז גבוה בבדיקות הדם?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לאבחן דלקת בלבלב - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק11/07/2014דלקת בלבלב גם אם חריף וגם אם כרוני מחלה קשה שלא ניתן להבלבל.
בדיקת העמילייז אינו נחוץ אצלך.
יותר סביר שיש לך מעי רגיז ואני מציע שתפנה לרופא גסטרו להמשך טיפול.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
אמיר11/07/2014איני סובל ממעי רגיז וגם לא מאמין בזה עד לפני כשנה אורך החיים שלי היה שונה לגמרי.
ואיני סומך על בדיקותיו ואבחונו של הגסטרולוג הקודם מכיוון שאם התסמינים האלה היה חייב לבקש בדיקת עמילאז בנוסף לכל בדיקות הדם שנתן ולא עשה זאת.
לא ענית לי בכלל על השאלות ששאלתי דוקטור. אשמח אם תענה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)