כאבים ברבע העליון של הבטן - רק בערב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים ברבע העליון של הבטן - רק בערב
    א
    15/07/2014

שלום רב, כבר מעל חודש שכל ערב אני מרגישה לחץ לא נעים בחלק העליון של הבטן בצד ימין, בערך מתחת לחלק האמצעי של הצלע הימנית הכי תחתונה. בדרך כלל בריאה, לפני כן הייתי מאושפזת בגלל אבצס בגרון וקיבלתי אנטיביוטיקה תוך ורידית וגם אחכ בבליעה בבית. אני מקפידה על תזונה מאד בריאה - ללא חיטה, מוצרי חלב ודברים נוספים שעשו לי לא טוב והוצאתי אותם מהתפריט. זה לא כואב אבל זה מציק מאד ומפריע. מלבד זאת הכל ממשיך כרגיל אולי אני עייפה יותר אבל בשעות הבוקר והצהריים אני ממש בסדר.
    זה מתחיל בסביבות 5 אחרי שאני באה הביתה ואוכלת משהו קטן (פצפוצי אורז עם חלב שקדים או מיץ רימונים) (אני אוכלת בוקר וצהריים הרבה יותר גדולים ואחריהם אין לי את הבעיה הזו) אשמח לשמוע מה זה יכול להיות, אילו איברים נמצאים באזור הזה ויכולים להיות קשורים לכאב הזה וכן לאיזה רופא ללכת כדי לנסות למצוא פתרון? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים ברבע העליון של הבטן - רק בערב - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    20/07/2014

קודם כל מציע לבדוק בדיקת צואה לנוכחות חיידק clostridium difficile שיכול להופיע אחר טיפול אנטיביוטי.
    אפשרות נוספת הוא של מעי רגיז לאחר משהו זיהומי.
    יש צורך לבדיקה אצל רופא גסטרו.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

א
    21/07/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו