לאחר כריתת מעי גס ו

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לאחר כריתת מעי גס ו
    שיר
    20/07/2014

שלום עברתי כריתת מעי גס שלמה יש לי פאוץ עברתי בגלל אגירת נוזלים במעי שלא תיפקד ועצירות כרונית קשה מאוד . לפני עברתי בקע שהיה גוש קלוע , אחת הבעיות שהיו לי זה שהייתי מתנפחת מרגע שהייתי אוכלת ושותה הכל היה נאגר אצלי באגן ובירכים עד כדי שינוי קיצוני בגוף , בזמן הבדיקה עם בליעת החלקיקים התנפחתי בצורה שלא הבינו מה קרה לי ושהייתי בבה״ח נבהלו ונתנו לי ( לא פעם ראשונה ) את הגסטרופין , לאחר שעברתי כריתת מעי גס ( כמעט 11חודשים ) בזמן בה״ח הייתי שבוע וחצי בצום רק עם אינפוזיה כי ברגע ששתיתי התנפחה לי הבטן והקאתי ,
    לאחר שהצלחתי לשתות קצת ולאכול כמה כפיות גבינה שוחררתי הבייתה , עוד באותו יום בבית שתית מרק שטחון בו הירקות , הייתה לי תת חסימה ושוב קיבלתי גסטרופין , ואז חזרו התופעות שוב היציאות הלכו ופחתו תוך זמן קצר ושוב מרגע שנכנס אוכל ושתיה התחלתי להתנפח , לצערי אמרו לי לחכות ולחכות , ואז החזירו אותי למשלשלים (כמות של 7 כדורים ) אבל נוצרו כמה בעיות חדשות הידרונפיזוס דו צדדי הקאות המון מוגבלת מאוד באוכל שכולל לרוב גבינה רכה ועגבניות טחונות או מרק צח , ואז בבדיקות גילו שהמעבר בקיבה איטי ובמעי הדק איטי מאוד עד הרקטום ואני תדרדרת ירדתי במשקל המון , חלשה מקיאה לא מתפקדת בכלל , והרופאים לא יודעים מה לעשות איתי , חייבת עזרה הגעתי למצב שגם השחלה הסתבכה במעי וואני כבר מיואשת ומצבי מתדרדר
    אשמח לתשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לאחר כריתת מעי גס ו

הוספת תגובה

• לאחר כריתת מעי גס ו - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    20/07/2014

זה מקרה מסובך מאוד ואנני חושב שניתן לתת תשובה בפורום.
    מציע להבדק במכון גסטרו של אחד מבתי החולים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו