כך נראית הצואה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כך נראית הצואה שלי
    מאיה
    24/07/2014

שלום בת 30 .כמעט כל מה שאני אוכלת גורם לאיזו חוסר נעימות בבטן. נוטה לגזים בריח לא נעים.ונוטה לשלשולים לפחות פעם בחודש. לא סובלת מעצירות .היציאות שלי מידיי בוקר ללא מאמץ רכות מתפרצות בתום עשר שניות הכל יוצא....דעתך?? אין ירידה במשקל. ברקע חיידק הליקובקטר שלא טופל.האם זה מסביר חוסר נוחות/ כאבים בבטן ותחושת מלאות?ואת הצואה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כך נראית הצואה שלי

הוספת תגובה

• כך נראית הצואה שלי - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    24/07/2014

יש לך שלשול לא ממש נוזלי יתכן בשל חסר לקטז כדאי לנסות 10 ימים ללא חלב ומוצריו וצואה לתרבית בהחלט יתכן שמדובר פשוט במעי רגיש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם חיידק הליקובקטר גורם לזה

מאיה
    24/07/2014

והאם זה עלול להיות חלילה תסמין של סרטן המעי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם חיידק הליקובקטר גורם לזה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    27/07/2014

בעקרון שינוי ביציאות יכול להעיד על שאת מעי גס אך סיפורך שפיר ואת צעירה למדי כדאית בדיקת גסטרואנט.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו