כאבים\דקירות במס' נקודות בבטן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים\דקירות במס' נקודות בבטן
    רועי
    14/04/2008

שלום רב,
    שמי רועי ואני בן 20 ולפני כשבוע התחילו לי כאבים בצד שמאל מתחת לצלעות, הכאב היה מציק אך לא ייחסתי לו חשיבות במהלך השבוע הכאב הזה עבר למקומות נוספים בבטן בצד ימין קצת מתחת לצלעות באזור הקרוב לפופיק וגם קצת מתחת לפופיק וחשבתי שזה השרירים אך עבר כבר שבוע מאז והכאב ממשיך אומנם הכאבים לא ממש חזקים וניתן לסבול אך עדיין הכאבים מפריעים פניתי לרופא כללי סיפרתי לו והראיתי לו את המקומות הכואבים כמו כן יש לציין שאני לא מקיא אין לי חום בחילות אין לי ירידה בתחושת הרעב וגם היציאות תקינות ואין ירידה במשקל.
    צרבות יש אני כבר מספר שנים סובל מצרבות אבל אני חיי עם זה.. מה עליי לעשות הרופא נתן לי כדורים נראה לי בשם גספו או משהו כזה למשך שבוע שאמורים להקל על הכאב ובמידה ואכן זה מקל הוא אומר שזה כנראה אולקוס.!?
    האם זה באמת יכול להיות אולקוס או שיש פונקציות נוספות?!
    והחלטתי לרשום תגוב בפורום על מנת לשמוע דעה שלך ולקבל ייעוץ והכוונה.

תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבים במקומות שונים בבטן

ד"ר יעקב מאור
    14/04/2008

כאב לא חזק הנימשך מספר ימים ושאינו מלווה בתופעות מדאיגות כמו דמם, חום גבוה, הקאות מרובות, צהבת וכו' אינו מחייב בירור. באם הכאב מתמיד או מתגבר יש כמובן צורך בבירור של גסטרואנטרולוג מומחה.
    צרבת מצביעה על-פי-רוב על החזר חומצה מהקיבה לושט ולא על כיב תרסריון או קיבה. גם תופעה זו אם מתמידה דורשת בירור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו