מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים\דקירות במס' נקודות בבטןרועי14/04/2008
שלום רב,
שמי רועי ואני בן 20 ולפני כשבוע התחילו לי כאבים בצד שמאל מתחת לצלעות, הכאב היה מציק אך לא ייחסתי לו חשיבות במהלך השבוע הכאב הזה עבר למקומות נוספים בבטן בצד ימין קצת מתחת לצלעות באזור הקרוב לפופיק וגם קצת מתחת לפופיק וחשבתי שזה השרירים אך עבר כבר שבוע מאז והכאב ממשיך אומנם הכאבים לא ממש חזקים וניתן לסבול אך עדיין הכאבים מפריעים פניתי לרופא כללי סיפרתי לו והראיתי לו את המקומות הכואבים כמו כן יש לציין שאני לא מקיא אין לי חום בחילות אין לי ירידה בתחושת הרעב וגם היציאות תקינות ואין ירידה במשקל.
צרבות יש אני כבר מספר שנים סובל מצרבות אבל אני חיי עם זה.. מה עליי לעשות הרופא נתן לי כדורים נראה לי בשם גספו או משהו כזה למשך שבוע שאמורים להקל על הכאב ובמידה ואכן זה מקל הוא אומר שזה כנראה אולקוס.!?
האם זה באמת יכול להיות אולקוס או שיש פונקציות נוספות?!
והחלטתי לרשום תגוב בפורום על מנת לשמוע דעה שלך ולקבל ייעוץ והכוונה.
תודה מראש!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים במקומות שונים בבטן
ד"ר יעקב מאור14/04/2008כאב לא חזק הנימשך מספר ימים ושאינו מלווה בתופעות מדאיגות כמו דמם, חום גבוה, הקאות מרובות, צהבת וכו' אינו מחייב בירור. באם הכאב מתמיד או מתגבר יש כמובן צורך בבירור של גסטרואנטרולוג מומחה.
צרבת מצביעה על-פי-רוב על החזר חומצה מהקיבה לושט ולא על כיב תרסריון או קיבה. גם תופעה זו אם מתמידה דורשת בירור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)