בעיות בהשתנה וביציאות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות בהשתנה וביציאות
    בן 28
    05/08/2014

מזה כשישה חודשים עם בעיות בהשתנה ובעיות ביציאות(מבחינת השתנה: קושי במתן שתן, זרם שתן חלש והתרוקנות לא טובה. מבחינת היציאות: תדירות יציאות יותר נמוכה, יציאות איטיות ומסורבלות, מרגיש התרוקנות לא מלאה)... שתי הבעיות החלו במקביל, האם הסיכויים שיש גורם משותף לשתי הבעיות? אם כן מה הגורם המשותף לשתי הבעיות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות בהשתנה וביציאות

הוספת תגובה

• בעיות בהשתנה וביציאות - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    07/08/2014

פרוסטטיטיס או אורטריטיס יכולה לתת צריבה בקצה השתנה ולעיתים בשל הכאב גם האטה ביציאות אך זה מחייב צריבת שתן ו.או הפרשה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין צריבה בשתן

בן 28
    07/08/2014

יש בעיות של התרוקנות השתן וזרם מהוסס וחלש, יש חשד להיצרות בשופכה, אני אמור לעבור בדיקת ציסטוגרפיה, שיקוף של השופכה וכיס השתן עם חומר ניגוד כדי לאבחן זאת... אבל אם זו היצרות של השופכה איך זה מסביר את הבעיות ביציאות? האם בעיות השתנה על רקע היצרות בשופכה יכולות לגרום ליציאות איטיות? אני חרד שאני עלול לעבור את הבדיקה הגם ככה טראומטית של השופכה לשווא...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו