תחושת חולי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת חולי
    נורית
    07/08/2014

אני בת 50+מאז נובמבר שאז חליתי בהצטטננות יש לי צרידות שלא חולפת בחודש פברואר אמר רופא ה א א ג שמיתרי הקול אדומים בגלל כנראה ריפלוקס ניתן לי אומפרדקס פעמיים ליום למשך חודש והיה שיפור מסוים
    לאחרונה הצרידות החמירה מאוד ובבדיקה חוזרת כתב שהם עדיין אדומים ללא סגירה מלאה לכל האורך ומפנה אותי לבדיקה בבית חולים במרפאת קול התור רק בעוד חודש רופא המישפחה אומר לי לנסות אומפרדקס פעמיים ליום למשך שבועיים כדיי להיווכח שזה מריפלוקס וכך אני לוקחת
    בדרך כלל אני לוקחת קבע אומפרדקס בגלל נטילת מיקרופירין לדילול בגלל היצרות בקרוטיס 25%
    בשבוע האחרון אני מרגישה רע, מידיי פעם תחושה רעה כללית ותחושו ת בחילה מידיי פעם
    בעבר עברתי בדיקות גסטרו סקופיה בגלל כאבים ברום הבטן, ופעם היה חשד לתסמונת בארט ואחרי מספר חודשים בבדיקה חוזרת זה כבר לא נכתב,
    מה יכול לגרום לי את התחושה הלא טובה? ותחושת החולי הבחילה?
    האם ריפלוקס גורם לתופעות כאלה?או או יש משהו אחר מעבר לזה שעשוי להיות הגורם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת חולי

הוספת תגובה

• תחושת חולי - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    10/08/2014

זה יכול להיות משני לרפלוקס ויכול לקחת עד 3 חודשים עם מינונים גבוהים של אומפרדקס (עד 80 מ״ג ליום) להעריך את ההשפעה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו