דחוף

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דחוף
    אבי
    20/08/2014

שלום
    להלן הרקע : לפני כשלושה חודשים לאחר תקופה ארוכה של הקאות ובחילות בבדיקת גסטרו נתגלתה דלקת קיבה עזה והימצאות הליקובקטור(נלקחו ביופסיות מכמה מקומות)
    קבלתי את הטיפול המשולש המקובל + סותרי חומצה שאגב עושים יותר בחילות מהדלקת עצמה. בכל אופן היה שיפור במצב למשך חודש ואז חזרתי לתזונה רגילה וחזרו לי ההקאות.
    בבדיקת תבחין נשיפה הליקובקטור שלילי, לדברי הרופא שלי קימת עדין דלקת והוא אמר לי להמשיך עם סותרי החומצה(כל הסיפור היפה הזה בערך 3 חודשים).חזרתי לשמור מבחינת תזונה ובאמת מה 2.8 אין הקאות, אבל בשבוע האחרון בחילות מטורפות כל היום גם ללא אוכל ובמיוחד אחרי שתיית מים, בנוסף יש לי תחושה של קור מנטה בגרון וטעם מעט תוסס, כאילו עולים לי מיצי מרה. שלח אותי הרופא לבדיקות דם ואולטראסאונד בטן, להלן התשובות.
    בדיקות דם תקינות, באולטראסאונד יש כבד שמנוני מעט שהבנתי שזה לא משמעותי וטחול מוגדל 14 ס"מ .אציין שיש לי גם חולשה חזקה מידי פעם אבל לא כל היום.
    יש לי הרגשה שהבחילות לא קשורות לדלקת כי באמת ממצב של תזונה נכונה הרגשתי טוב, ופתאום הסלמה של בחילות בלי הקאות בשבוע האחרון.
    האם יש קשר בין הטחול לבחילות
    האם יש קשר בכלל לדלקת בקיבה
    ובכלל מה נראה לך ?
    מבחינת תאבון אין לי בעיה, אין הזעות או חום אבל אני עדין בסרטים שזה איזה מחלה איומה
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דחוף

הוספת תגובה

• דחוף - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    21/08/2014

טחול כזה הוא מעט מוגדל ומצריך רקמעקב ברם אינו קשור לבחילות שתתכנה מהדלקת או מהטיפול

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו