בקע סרפתי , רפלוקס ומה לא....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בקע סרפתי , רפלוקס ומה לא....
    מזי
    31/08/2014

שלום דר
    אני בת 40 ומזה כמה שנים אני התחלתי לסבול בצרבות, אחרכך כמה שעות ביום מן תחושת מחנק כעלו תקוע משהו ולוחץ סביב הצוור מה שהיה מלווה בלחץ נוראי בראש ובאוזניים. עשיתי בדיקות א.א.ג. לב נוירולוג הכל תקין. כל זה התחיל אחרי שעשיתי טיפולים באליקובקטר.(אז היו לי רק צרבות וכאבים בבטן העליונה) עשיתי פעמיים גאסטרוסקופיה: פעם ראשונה נמצע בקע סרפתי קטן מאוד, פעם שנייה אבחנה-גאסטריטיס . מטופלת מי זה חצי שנה עם כל הניסויים: לוסק, אומפלדקס, נקסיום , שום דבר לא עזר .
    לאחרונה יש עליות אוכל בגרון, קושי בבליעה מוצקים ונוזלים, גרפסים , ליחה לבנה במיוחד בבקרים , קשי נשימה .לא משנה מתי אכלתי יש לי תחושה של מלאות תמיד כאלו מטייל לי משהו בוושט. אוכלת הרבה פחות ולא יורדת במשקל. בנוסף ניסיתי מוטיליום, לנטון פראמין גם לא עוזר.
    אני כבר מייושת ולא יודעת מה לעשות תחושת גוש בגרון אם בהתחלה היה רק שעה שעתיים ביום, היום זה בלי הפסקה..
    האם יש עוד תרופה שאפשר יכול לעזור לי והאם יש דרך כל שהוא להתפטר מזה כמו ניתוח או משהו פולשני . מה שמפחיד אותי הכי הרבה שזה ייגרום לחלות בסרטן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בקע סרפתי , רפלוקס ומה לא.... - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    01/09/2014

בהנחה שניסית כבר את כל סוגי הPPI במינון מקסימלי כולל נקסיום 40 מ"ג פעמיים ביום ואת לוקחת את הכדורים בהתאםלהמלצות ומקפידה לישון גבוה ולא לאכול 3 שעות טרם השינה, עלייך להתקדם בבירור ולבצע מנומטריה וPH-METRY ולאחריהן ניתן לראות האם מדובר ברפלוקס חומצי אמיתי ובמקרה כזה אם טיפול לא עוזר ניתן לשקול אפשרות ניתוחית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו