סימפטומים של גסטריטיס?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפטומים של גסטריטיס?
    קרן
    18/04/2008

שלום,

אני בת 27, בריאה בד"כ.
    בחודשיים האחרונים סובלת מחוסר תיאבון, בחילות, תחושת מלאות בקיבה, צרבת ודקירות חזקות בבטן העליונה, עם הקרנה לגב. במהלך חודשיים אלה איבדתי 2 ק"ג ממשקלי.
    היציאות שלי תקינות, ללא שלשול או דימום. בדיקות צואה תקינות.
    בבדיקת נשיפה להליקובקטר התקבל ערך חיובי גבוה של 22. יש לציין כי לפני שנתיים גם סבלתי מהליקובקטר וקיבלתי טיפול משולש. הסימפטומים נעלמו אז.
    הפעם, למרות שסיימתי טיפול משולש- הסימפטומים לא נעלמים.
    כעת עברתי בירור הכולל סיטי בטן ואגן שיצא תקין לגמרי, US בטן עליונה ותחתונה תקין, צילום חזה תקין, ספירת דם, שקיעת דם וכימיה תקין (כולל תפקודי כבד וכליות).
    בגסטרוסקופיה שנערכה לי לפני מס' ימים נמצא Mild Exudative Gastritis בקיבה העליונה והתחתונה, נלקחה ביופסיה. ושט ותריסריון- תקינים.
    האם ייתכן כי כל הסימפטומים המעיקים מהם אני סובלת (כולל הירידה במשקל) נובעים מ- Mild Gastritis?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימפטומים של גסטריטיס?

הוספת תגובה

• סימפטומים של גסטריטיס

ד"ר יעקב מאור
    18/04/2008

לא סביר שהמסימפטומים קשורים לגסטריטיס. העובדה שהבירור הנוסף תקין יכול להרגיע אותך. פני לגסטרואנטרולוג המטפל לקבלת טיפול סימפטומטי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו