בעיות עיכול והחמרה במצב

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיות עיכול והחמרה במצב
    משה
    09/10/2014

שלום, אני בן 18 והתגייסתי לצה"ל בסוף חודש יולי 2014.
    לפני הגיוס, בזמן בית ספר היו לי בעיות עיכול. הייתי אוכל דברים עם חלב או בקיצור ג'אנק פוד, והיה לי בקלות שלשולים כאבי בטן ודברים כאלה. בנוסף גם במצבי לחץ הייתי צריך ללכת לשירותים בצורה דחופה. זה היה ככה מאז כיתה י' ואולי אפילו לפני.
    עכשיו, כשהתגייסתי, מאז תחילת ספטמבר, התחיל שינוי מוזר. בהתחלה לאחר שאכלתי ממתק מסוים, התחילו כאבי בטן, עציריות, וחוסר בתיאבון.(הרגשתי מלא, והבטן שלי לא קרקרה, אבל בכל זאת אכלתי כי רציתי לאכול). שבוע אחרי זה היו לי שלשולים, כאבי הבטן הפסיקו אבל עדיין לא היה לי ממש תיאבון. בנוסף ראיתי מעט דם בצואה ביציאה שלשולית אחת. שבוע אחרי זה כבר חזר לי קצת התיאבון, אבל עדיין שלשלתי ועוד פעם ראיתי מעט דם בצואה. שלחו אותי לבדיקות צואה ודם, החובש אמר לי שכנראה הכל בסדר כי הרופאה של הבסיס לא שלחה לו כלום לגבי הבדיקות(בולשיט), אבל הוא אמר לי שהם קובעים לי תור לגסטרואנטרולוג.
    במהלך ה10 ימים האחרונים (28.9-8.10), היה לי עצירויות. יש לי תיאבון, אין לי כבר שלשולים.לא ראיתי עוד פעם דם בצואה, היציאות האחרונות שלי היו רגילות, חוץ מאחת שהתחילה רגיל ואז הפכה למין צואה ארוכה דקה. המצב אבל כל הזמן משתנה ואני לא יודע למה. הסיבה שפירטתי כל כך, היא בגלל שאני בטירונות ובצבא זה יותר קשה ללכת לרופא בצורה קבועה. לכן עד שיתנו לי תור לגסטרו, הייתי שמח אם תוכלו לתת לי אבחנה רפואית, אפילו מינימלית, ממה שכתבתי כאן. תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיות עיכול והחמרה במצב

הוספת תגובה

• בעיות עיכול והחמרה במצב - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    10/10/2014

קשה לןתת איבחון דרך הפורום.
    האבחנה הסבירה ביותר היא מעי רגיז- גם תלונות חדשות עקב השינוי של תירונות.
    יתכן שרופא הגסטרו ירצה לבדוק קולו קצרה - להחדיר אנדוסקופ ולבדוק צד שמאל של המעי.
    בנוכחות דם גלוי אין טעם לבדוק דם סמוי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו