מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עליי לעשות איך להמשיךארי02/11/2014
שלום
אני בת 35 בריאה בדרך כלל. בשנה האחרונה יש לי כאב המום איפה שהכבד. בחודש האחרון התחיל מאוד להציק לי . תחושב של שריפה בפנים וגם אני עושה מלא גרפסים , סליחה על המילה והרבה פעמים גרפס משאיר תחושת צריבה בגרון אבל לא תמיד. ובלילה אני מתעוררת יותר מהרגיל לעשות פיפי אבל לא שורף ולא כואב. תחושה שמושך החוצה כזה. וכאב יותר גדול ממה שהייה לפני שנה באיזור הימני של מערכת העיכול.
עשיתי בדיקות לאחרונה ויצא לי כזה :
ANTI THYROID PEROXID 378
T4 AND TSH יצא בתווך הנורמה
LIPASE 18
LEUCOCYTES U STRIP 500 U/L
תרבית שתן תקינה
נשיפה תקין
הרופא הפנה אותי לעוד בדיקת שתן std , לא יודעת למה אני לא פעילה מינית כבר חמש שנים מאז הלידה. והפנה לאולטראסאונד של בלוטת התריס ( רק אחרי שהתעקשתי ). האם עליי לעבור עוד בדיקות? ממה יכול להיות הכאב הזה באיזור הכבד שלא נעלם?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עליי לעשות איך להמשיך - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק04/11/2014קשה לתת אבחנה בפורום.
נראה לי שיש מקום להגיע לרופא גסטרו על מנת להגיע לאיבחון.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)