מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חשד לגוף זרארמן05/11/2014
היי עקב חשד לבליעת גוף זר קבלתי מהרופא אאג הפניה לבדיקת גסטרוסקופית רציתי לדעת עם יש סיכון לסיבוך לאחר הבדיקה או ניקוב של איברים פנימיים היכולים לגרום למוות?ואם כן מה הסטטיסטיקה לגבי זה תודה מראש והאם יש דרך אחרת יעילה לעשות בדיה זו כי אני די חושש האמת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשד לגוף זר - תגובה
פרופ' דורון זמיר06/11/2014הסיכון נמוך ביותר לקרע או לדימום או סיבוך הרדמה מהבדיקה אחד לכמה אפים אם כי עולה במידה וצריך להוציאעצם זר מהקיבה ותלוי בטיב העצם. אם העצם רדיואופקי ניתן לראותו אך לא להוציאו בצילום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה
ארמן06/11/2014קודם כול תודה על התגובה המהירה עוד כמה ימים המועד של הבדיקה הגסטרוסקופית וכבר עברו לי הדקירות שהרגשתי מאזור הגרון(וושט) עדיין לפעמים יש הרגשה לא נוחה אך כול יום פחות ופחת האם עדיין כדאי לבצע בדיקה ולראות עם יש עצם או שאין צורך? האם יכול להיות שהעצם שבלעתי ינקב או יעשה נזק בעתיד באיברים פנימיים או שקיים נזק אך אני לא מרגיש או יודע אין לי חום או הקאות או בחילות תודה מראש וסליחה על החפירה פשוט אף אחד לא באמת הסביר לי בבדיקות מה צריך לעשות בגלל זה אני מתיעץ פה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד שאלה קטנה - תגובה
פרופ' דורון זמיר09/11/2014סיכוי סביר שהעצם חלף ולא יתקע במקום כלשהו אם כי תיאורטית עצמים נתקעים לעיתים בפילורוס או במעבר בין האיליום לצקום
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)