מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפטטיס b -לפרופ' זמיר במענה לתשובתךיעל08/11/2014
שלום רב,
בהמשך לפנייתי אליך כי נתגלה לפני כ-20 שנה שאני נושא נוגדנים להפטטיסה b תשובתך הייתה: נוגדנים להפטיטיס נ משמעם אינו מחלה אלא היותך מחוסנת . אם מדובר באלה לבדאוליחוסנת ואם גם נוגדנים לאנטיגן הליבה משמעותם שעברת המחלה והבראת -שני הדברים שכיחים מאד.
להלן תשובת בדיקת דם שעשיתי לפני מספר ימים:
hepatitis b core ab - positiv
hepatitis b surface ab - גדול מ-100 /IU/ml - אינטרפרטציה של התוצאות: מחוסן 10 - מה פרוש התשובה לבדיקה זו?
hepatitis b surface ag -negative
מה פרוש התשובה? מאחר ומעולם לא חוסנתי - וסביר להניח שנדבקתי במגע מיני - האם הייתי חולה עוד לפני כ-20 שנה ולא ידעתי , או שאני רק נושאת הנוגדנים?
האם אני עלולה לחלות במחלה או שאני מחוסנת בפניה לכל החיים? הרבה תודה וכל טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפטטיס b -לפרופ' זמיר במענה לתשובתך - תגובה
פרופ' דורון זמיר09/11/2014רמת נוגדנים כנגד אנטיגן המעטפת מעל 10 מראה על חיסון יעיל, ברם שילוב של הנ"ל עם נוגדני קור מעיד על כך שעברת את המחלה ובהעדר נשאות אנטיגן המעטפת-עברת ונרפאת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)