מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילה בבוקר לאחר ניתוח בסיס גולגולתעומרי17/11/2014
שלום רב,
לפני כחצי שנה עברתי ניתוח בבסיס הגולגולת במרכז רפואי בחו"ל להסרת גידול מסוג כונדרסרקומה שנמצא אצלי בבסיס הגולגולת בגודל של כ2 סנטימטר.
לאור מעורבותו בעצבים, נאלצו המנתחים לחתוך את עצבים 8-11 (אם איני טועה) ונשארתי עם דפקטים רבים כמו שיתוק בצד אחד של הלשון, שיתוק הטרפז ושיתוק מיתר הקול.
למיתר הקול בוצעה הזרקה ועניין הצרידות השתפר בהרבה.
בערך כחודש-חודשיים לאחר הניתוח התחלתי לחוש בבחילות קשות מאוד עם הקימה בבוקר. בחילות שלעיתים מגיעות להקאה.
הופנתי לביצוע בדיקת גסטרוסקופיה שיצאה תקינה לחלוטין. הבחילות מגיעות גם לאחר אימון בחדר הכושר. ביררתי מעט בנושא וחשבתי האם יש סיכוי שמדובר ב Gastroparesis. כי אני אכן חש בהעדר תאבון ואוכל נורא מעט במהלך היום.
אני אובד עצות, הדבר פוגע לי קשות בשגרת החיים ומוביל אותי לתסכול אדיר. אשמח לתגובה ואף להמלצה לאיזה רופא מסוים בארץ עליי לפנות שעשוי לעזור לי. תודה מראש, עומרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)