מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בן 29מתן26/11/2014
אני כרגע בחול וקבלתי תוצאות סי טי בטן. יש לציין שאני סובל מריבוי יציאות רכות ביום וגזים ולפעמים בחילה
בדיקה נעשתה עם הזרקת חומר ניגודי הבדיקה נעשתה בחתכים אקסיאליים. מעבר חזה- בטן תקין. הכבד בגודל ובמרקם תקינים. דרכי המרה אינן מורחבות. כיס מרה ללא אבנים. טחול לבלב ואדרנלים בממדים ובמרקם תקינים. כליות בגודל, מבנה, ומנח תקינים. מפרישות היטב דו"צ. אין עדות ללימפאדנופתיה מזנטריאלית או רטרופריתונאלית. חומר ניגוד מגיע לאילאום הדיסטלי. לציין עיבוי דופן של סגמנט של גגנום בבטן אמצעית משמאל סמוך לכליה (ח120) לאורך כ10 סמ. ללא יטשטוש שומן סביבו יכול להתאים לאילאיטיס. ללא ממצא גס בדופן הקיבה במעי הדק או במעי הגס. כלי הדם הגדולים, כולל האאורטה, ללא ממצא משמעותי. באגן אין אדנופתיה או מיימת. כיס השתן בעל גבולות סדירים. מפשעות שמורות. עצמות - ללא ממצא גס. לסיכום: עיבוי דופן קל של לולאת גגנום כמתואר- למעקב קליני
רציתי לשאול מה זה אומר והאם אני צריך לחזור לארץ מהטיול של עוד חודש.. ואני מודאג תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 29 - תגובה
פרופ' דורון זמיר26/11/2014ש חשד לעיבוי לולאת מעי דק אולי דלקת כמו קרוהן ואולי ממצא לא אמיתי, יש להתיחס לפי קליניקה (לא מרשימה) ובדיקות דם ולפיהן לשקול ביצוע בדיקת קפסולה אם בכלל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)