מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים לאחר קולונסקופיהחני11/12/2014
היי,
שמי חני, לפני כעשרה ימים עברתי בדיקת קולונסקופיה על רק של כאב נקודתי בבטן הימנית התחתונה על מנת לשלול קרוהן. אציין שהכאב הזה הפסיק כשבועיים לפני הדיקה כך, שהבטן הייתה בסדר לגמרי. עשיתי קולנסקופיה ללא טשטוש, הבדיקה היתה מעט כואבת בהתחלה אך בסהכ לא הייתה נוראית. כיומיןם לאחר מכן החלו לי כאבי בטן באסור העליון ובשני צידי הבטן, לעיתים מלווים בתחושת צריבה. כעת אני עשאה ימים לאחר הבדיקה ועדיין יש לי את אותם הכאבים. הם חזקים ומאוד קשה לי לתפקד עמם, וכואה לי כל הזמן, לעיתים יותר ולעיתים פחות. עברתי צילום ובדיקות במיון וכן אצל הגסטרו שערך לי את הבדיקה, ללא ממצאים. אין חום, אין דימון, יד לי תאבון אמנם ירוד במעט, רק כאבים שלא עוברים עם משככים וםיחות בבטן. מה סה יכול להיוץ? מעולם לא היו לי כאלו כאבים ואני מטפסת על הקירות? לפני הדיקה הרגשתי מצויין, אז למה אומרים לי שזה לא קשור?
אשמח לתשובה, מה עליי לעשות?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים לאחר קולונסקופיה - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק22/12/2014יתכן משני לגזים שהוכנסו במהלך הבדיקה.
יש עליה בהפניות לרופאים בחודש הראשון לאחר הבדיקה.
לדעתי יעבור בהמשך- מציעמטיפול נגד כאבים בינתיים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)