כאבים לאחר קולונסקופיה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים לאחר קולונסקופיה
    חני
    11/12/2014

היי,
    שמי חני, לפני כעשרה ימים עברתי בדיקת קולונסקופיה על רק של כאב נקודתי בבטן הימנית התחתונה על מנת לשלול קרוהן. אציין שהכאב הזה הפסיק כשבועיים לפני הדיקה כך, שהבטן הייתה בסדר לגמרי. עשיתי קולנסקופיה ללא טשטוש, הבדיקה היתה מעט כואבת בהתחלה אך בסהכ לא הייתה נוראית. כיומיןם לאחר מכן החלו לי כאבי בטן באסור העליון ובשני צידי הבטן, לעיתים מלווים בתחושת צריבה. כעת אני עשאה ימים לאחר הבדיקה ועדיין יש לי את אותם הכאבים. הם חזקים ומאוד קשה לי לתפקד עמם, וכואה לי כל הזמן, לעיתים יותר ולעיתים פחות. עברתי צילום ובדיקות במיון וכן אצל הגסטרו שערך לי את הבדיקה, ללא ממצאים. אין חום, אין דימון, יד לי תאבון אמנם ירוד במעט, רק כאבים שלא עוברים עם משככים וםיחות בבטן. מה סה יכול להיוץ? מעולם לא היו לי כאלו כאבים ואני מטפסת על הקירות? לפני הדיקה הרגשתי מצויין, אז למה אומרים לי שזה לא קשור?
    אשמח לתשובה, מה עליי לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים לאחר קולונסקופיה

הוספת תגובה

• כאבים לאחר קולונסקופיה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    22/12/2014

יתכן משני לגזים שהוכנסו במהלך הבדיקה.
    יש עליה בהפניות לרופאים בחודש הראשון לאחר הבדיקה.
    לדעתי יעבור בהמשך- מציעמטיפול נגד כאבים בינתיים.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו