בחילות והקאות בלתי פוסקות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בחילות והקאות בלתי פוסקות
    רונית
    12/12/2014

שלום, אני בת 30, לא מעשנת ועושה ספורט. בריאה בדרך כלל פרט לאפילפסיה, מאוזנת תרופתית וללא התקפים. הנני זקוקה לעזרכתם נואשות. לפני כארבעה חודשים התחלתי לסבול מבחילות נוראיות המלוות בהקאות וללא הקלה לאחר ההקאה. הבחילות מלוות ברעידות חזקות בכל הגוף ונמשכות שעות ארוכות בעיקר החל משעות הערב.
    הלכתי לארבעה רופאי משפחה, שני גסטרולוגים, רופא נשים ונוירולוג, הפסקתי ליטול תוספי תזונה וגלולות (נשארתי רק עם 400 מ״ג טגרטול cr לאפילפסיה שאני לוקחת מזה 10 שנים). כולם הפנו אותי לבדיקות דם, נשיפה (חיידק הליקו׳), בדיקות רגישות לחלב, לצליאק, אולטראסאונד ועד כה לא מצאו דבר אך במקביל הדחיפות של הבחילות וההקאות החמירה וזה מדי יום וגם החלה לי צריבה מתמדת באיזור הצלעות בצד שמאל שעולה עד לחזה. פרמין לא עזר לי. בשלב מסויים, כשקיבלתי כדור פסיכיאטרי להקלה על הבחילות (כי אין לרופאים מושג מה יש לי), החלטתי שאינני מוכנה להרוס לי את המוח יחד עם הבחילות ופניתי לרפואה המשלימה אשר שינו לי תזונה נטולת חלב, גלוטן וסוכר שלצערי עדיין לא הוכיחה את עצמה.
    הגסטרולוגית שביקרתי אצלה סירבה לתת לי בדיקת גסטרוסקופיה, אמור להיות לי תור השבוע לגסטרולוג אחר שאני מקווה שיסכים לתת לי את הבדיקה- למרות שאני בספק שיימצאו שם משהו. אני סובלת חודשים, אני חסרת אונים וצנחתי במשקל שלי כי אינני מסוגלת לאכול דבר וחוששת מבחילות כל הזמן. בבקשה תייעצו לי מה לעשות, אני לא מתפקדת כלל. אודה מאוד לעזרתכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• בחילות והקאות בלתי פוסקות - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    22/12/2014

יש הקאה מחזורית שהוא סוג של מעי רגיז.
    לא ניתן לאבחן בפורום אך תרופות כגוןamitryptyline יכולות לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו