מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בחילות והקאות בלתי פוסקותרונית12/12/2014
שלום, אני בת 30, לא מעשנת ועושה ספורט. בריאה בדרך כלל פרט לאפילפסיה, מאוזנת תרופתית וללא התקפים. הנני זקוקה לעזרכתם נואשות. לפני כארבעה חודשים התחלתי לסבול מבחילות נוראיות המלוות בהקאות וללא הקלה לאחר ההקאה. הבחילות מלוות ברעידות חזקות בכל הגוף ונמשכות שעות ארוכות בעיקר החל משעות הערב.
הלכתי לארבעה רופאי משפחה, שני גסטרולוגים, רופא נשים ונוירולוג, הפסקתי ליטול תוספי תזונה וגלולות (נשארתי רק עם 400 מ״ג טגרטול cr לאפילפסיה שאני לוקחת מזה 10 שנים). כולם הפנו אותי לבדיקות דם, נשיפה (חיידק הליקו׳), בדיקות רגישות לחלב, לצליאק, אולטראסאונד ועד כה לא מצאו דבר אך במקביל הדחיפות של הבחילות וההקאות החמירה וזה מדי יום וגם החלה לי צריבה מתמדת באיזור הצלעות בצד שמאל שעולה עד לחזה. פרמין לא עזר לי. בשלב מסויים, כשקיבלתי כדור פסיכיאטרי להקלה על הבחילות (כי אין לרופאים מושג מה יש לי), החלטתי שאינני מוכנה להרוס לי את המוח יחד עם הבחילות ופניתי לרפואה המשלימה אשר שינו לי תזונה נטולת חלב, גלוטן וסוכר שלצערי עדיין לא הוכיחה את עצמה.
הגסטרולוגית שביקרתי אצלה סירבה לתת לי בדיקת גסטרוסקופיה, אמור להיות לי תור השבוע לגסטרולוג אחר שאני מקווה שיסכים לתת לי את הבדיקה- למרות שאני בספק שיימצאו שם משהו. אני סובלת חודשים, אני חסרת אונים וצנחתי במשקל שלי כי אינני מסוגלת לאכול דבר וחוששת מבחילות כל הזמן. בבקשה תייעצו לי מה לעשות, אני לא מתפקדת כלל. אודה מאוד לעזרתכם!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחילות והקאות בלתי פוסקות - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק22/12/2014יש הקאה מחזורית שהוא סוג של מעי רגיז.
לא ניתן לאבחן בפורום אך תרופות כגוןamitryptyline יכולות לעזור.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)