מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הולכים "לאיבוד"גלי24/12/2014
לא יודעת אם הגעתי לפורום המתאים. במידה ולא, אודה לך אם תוכל לרשום לי לאיזו התמחות עלי לפנות. אנחנו דיי מיואשים...
אמי בת 73.
יש לה המוגלובין נמוך (סביבות 8-9), בעיה בעיבוד דם (וגם רזתה מאוד), לכן לוקחת עירוי ברזל כל חודשיים-שלושה. הבעיה היא שהברזל לא נישאר בדם לאורך זמן. חודש-חודשיים לאחר העירוי עשתה בדיקת דם ועדין הערכים הללו נמוכים.
במעקב אצל רופא גסטרו. בדיקת קולונוסקופיה תקינה, בדיקת גסטרו-סקופיה תקינה, פט-סיטי ראות, אגן ובטן תקין, סיטי מוח תקין, מומוגרפיה תקינה.
לא מוצאים את מקור הבעיה. לא יודעים איזה כיוון לבדוק, לאיזה התמחות לגשת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הולכים "לאיבוד" - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק25/12/2014זה נשמע כמו איבוד דם ממערכת העיכול והשלב הבא אמור להיות דרך רופא גסטרו לבצע בדיקת קפסולה לבדוק מעי הדק.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה
גיל29/12/2014שלום כמה חודשים אם אני אוכל ביצה מחמין למשל בשר מחמין אני מציין בכוונה מחמין כי ביצה קשה רגילה לא עושה לי בעיה או שאני אוכל איזה בשר מבושל מתחיל לי פשוט שילשולים סליחה אבל בצבע צהוב שחור ומסריחים כמו ביוף גרפסים בטעם ביצה פשוט סיוט ואז אני מתחיל לשתות תה מוריד חלב וצנימים כמה ימים עד שזה עובר בהתחלה היה קורה פעם בכמה זמן עכשיו כמעט תמיד שאני אוכל את זה זה קורה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה - תגובה
פרופ' דורון זמיר31/12/2014המנע מאכילת מזון כזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)