קפיצה עמוקה במרכז החזה נוטה ללמטה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קפיצה עמוקה במרכז החזה נוטה ללמטה
    מיטל ביטון
    08/01/2015

בס"ד

שלום דוקטור/ית,

שמי מורן בת 29 בריאה בדרך כלל.יש לי מגיל 18 מאין דבר מלחיץ במרכז החזה.מאין קפיצה עמוקה ופנימית כמו פיסקולציות שיש בעין שזה קופץ כמה פעמים ברצץ ומפסיק.זה מרגיש ממש עמוק כאילו זה הלב.אבל מאחר ועברתי בדיקות של הלב א ק.ג אקו לב ובדיקות דם והכל יצא תקין ברוך השם.יש לי חשד אחר.האם יכול להיות שמדובר בקפיצות שריר שקשור ברקמות עצם החזה,או קפיצות שרירי הוושט או כל שריר שיש במרכז החזה אם טיפה נטיה למטה.
    כדי להקל על האיבחון שכמובן הוא רק על גדר ייעוץ ואני לא מחליפה עצת רופא או בדיקה פיזית.אציין שאני בעלת מבנה חזה גדול שלפעמים הכובד שלו גורם לכאבים בגב ובשרירי החזה,ובנוסף היתה לי תקופה די ארוכה של המון שנים שסבלתי מהפרעת אכילה והייתי דוחפת אצבע להקיא ואולי כתוצאה מזה יש את הקפיצות האלה כי מאז שהתחלתי להקיא זה התחיל.

מדובר בקפיצה במרכז החזה פנימית מאוד כאילו החזה נשאב פנימה זה מלחיץ מאוד ועובר תוך שניה אבל בתחושת פחד שזה משאיר מחרפנת אותי.

אשמח מאוד שתגידו לי האם זה יכול להיות שריר פנימי כלשהו שזה מה שלמעשה ירגיע אותי.

תודנ רבה והמשך יום מקסים.
    מורן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• קפיצה עמוקה במרכז החזה נוטה ללמטה - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    09/01/2015

נשמע כמו פעימות מוקדמים של הלב שאינו מסוכן.
    ניתן לבדוק על יד בוצוע הולטר לב אם לא עשית וגם נסיון טיפולי עם חוסמי בטא דרך הרופא המטפל.
    לא כל כך קשור למערכת העיכול לדעתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו