גזים בלי הפסקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גזים בלי הפסקה
    דן
    11/01/2015

שלום פרופסור ושלום דר סטיבן
    לאחרונה אני במצב נפשי ירוד בעקבות בעיה שהופיעה לי לפני כ5 חודשים ומקווה שממכם תגיע הישועה שלי! אני בן 28, מזה 5 חודשים לערך וקצת יותר אני סובל מריבוי גזים בבטן ונפיחות תמידית. הגזים מופיעים בחוזקה במהלך הלילה כשישן, בזמן אכילה, ובפעילות יום יומית ללא סיבה.
    עשיתי בדיקת צורה והכל נמצא תקין. עשיתי בדיקה להליקובקטור ונמצא ערך של 6+ וטופלתי באנטיביוטיקה (מיותר לציין שביומיים הראשונים לטיפול בחיידק לא יכולתי לזוז מרוב גזים חריגים מאוד בגלל האנטיביוטיקה)
    הייתי אצל רופא גסטרו ולטענתו זאת בעיה של תזונה ולא מעבר.
    הייתי אצל רופא נוסף והציע לי לעשות תרבית צואה ובדיקה לרגישות ללקטוז פרוקטוז ואם צריך קולונסקופיה.
    בבקשה ממכם אני מכיר את עצמי טוב מאוד ואף פעם לא הייתי ככה! זה לא מזון מה זה יכול להיות?
    קראתי על קנדידה והבנתי שיש בדיקה מיוחדת לזה במעבדה ולא דרך כללית בבדיקת צואה רגילה (שיצאה תקינה) האם קנדידה?
    איך אדע מה הבעיה שלי? אני אובד עצות ומיואש
    קשה לי לתפקד בחברת אנשים. הגזים מופיעים באופן חריג וזה אף פעם לא היה לי
    מה מומלץ לעשות בשביל לעלות על הבעיה? האם מחסור באנזימי עיכול? האם חוסר פעילות גופנית?
    נ.ב
    לעיתים צואה יוצאת צרה וקצת קשה
    לעיתים רכה
    מרגיש תמיד מלא
    לפעמים יוצאת בחתיכות גלילים
    בבקרים תמיד הייתי מרגיש שירותים ובתקופה זו ממש לוקח לי זמן עד שמרגיש מורך להתרוקן
    אשמח מאודדד לעצתכם המקצועית ובבקשה תחשבו בשבילי על פיתרון
    תודה מראש!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גזים בלי הפסקה

הוספת תגובה

• אפשר תגובה בבקשה? ויש עוד שאלה

דן
    14/01/2015

מעבר למה שסיפרתי אני התנקתי עם פליט אנמה ויום שלם לא אכלתי בשביל לנסות לראות אולי הבעיה של הגזים היא מעודף צואה
    ושוב גם כשהייתי נקי ולא אכלתי יום שלם בלילה בזמן השינה הרגשתי כמו קרקורים כאלו בבטן ומתקפת גזים
    מדוע? מה יכולה להיות הבעיה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דר?

דודו
    27/01/2015

?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גזים בלי הפסקה - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    28/01/2015

ריבוי גזים הוא בדרך כלל תלונה שפירה אך מטרידה כדאי לשלול חסר לקטז כמו שהציעו לך. עזוב את השטויות עם הקנדידה והתיעץ עם רופא . פרוביוטיקה יכולה לעזור עם או ללא טיפול קודם בריפקסימין או פלגיל עדיף פרוביוטיקה טובה כמו VSL#3 שאינו בסל להתוויה זו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו