רפולקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רפולקס
    מוריה
    14/01/2015

שלום,עברתי עקירה כירוגית בשני שיני בינה לקחתי אנטיביוטיקה מוקסיפן ואופטלגין לשיכוך כאבים הרגשתי בצד אחד של השיני בינה כאב בבליעת רוק ויחסתי את זה לעקירה גם שעברו הכבאים של העקירה המשיך הכאב בבליעת רוק למשך שלושה שבועות לאחר מכן הפסיק לשבועיים ויום אחד ששמתי בבוקר שוב הרגשתי את אותו כאב בבליעת רוק בצד אחד הרופא שעשה לי את העקירה יחס את זה לעקירה ואמר שזה יעבור הכאב בבחינת רוק המשיך עד שבוקר אחד אכלתי בורקס עם נס קפה לאחר שעה וחצי התחלתי להרגיש שעולה לי האוכל ואני לא יכולה לנשום עלה לי ונרגע וככה קרה לי במשך שעתיים לאחר מכן נרגע והרגשתי תחושה לא טובה בגרון שהיום אני יודעת שזה היה צרבת ובגלל שלא ידעתי שזה צרבת המשכתי לאכול כרגיל בלילה וקמתי בבוקר יובש חונק וכאביםוההרגשה דל הכאב בהפיכת רוק פתאום עברה לצד השני והרגשתי אוכל.תקוע בגרון בקצרה הלכתי לרופא בזמן הזה היו לי כבר את כל.תופעות הצרבת הרופא נתן לי אומפרדקס20 פעמיים ביום לאחר שלושה חודשים נשאר לי רק הרגשה של ליחות מדי פעם הרופא הוריד לי מינון לפעם ביום לאחר שלושה ימים התחלתי להרגיש יובש בגרון וקצת כאבים בבליעה עבר אחרי שבוע היו כמה ימים שקטים ושוב התחלתי להרגיש יובש בגרון פחות מהפעם הקודמת ,שאלתי היא מעולם לא היו צרבות אפילו לא בהריונות האם יכול להיות שיש קשר לתרופות שלקחתי בעקירה המוקסיפן והאופטלגין יש לציין שיום לפני העקירה היה צום וצמתי,אני בת 29 רזה,לא מעשנת ועוד שאלה אם אפשר יכול להיות שקורה תקופה של רפולקס לבנאדם וזה יכול לעבור או שזה כרוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רפולקס

הוספת תגובה

• רפולקס

מוריה
    14/01/2015

אפשר תגובה בבקשה זה ממש מטריד אותי,תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילגתם על השאלה תוכלו לענות לי...

מוריה
    18/01/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפולקס - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    19/01/2015

רפלוקס מעיד על חולשת סוגר אך יש תקופות טובות יותר ופחות קחי טיפול בתקופות גרועות אופטלגין ומוקסיפןבד"כ אינם גורמים לצרבת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רפלוקס

מוריה
    19/01/2015

תודה על התשובה אבל רק רציתי להבין יותר טוב אם הוא נחלש אין סיכוי שהוא יחזור לקדמותו או שקרה משהוא זמנית שגרם לו להיחלש והוא יחזור לתפקד כמו בעבר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו