מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלשולים שלא עוברים?יוסף18/01/2015
אני בחור בריא וצעיר בן 23. לפני כשנה התחלתי טיפול בתרופה נוגדת דיכאון בשם ציפרלקס. התרופה הזו גרמה לי לתופעת לוואי של שלשולים כרוניים, כשלוש פעמים ביום. לפני כחודש סיימתי את הטיפול בתרופה אך משום מה השלשולים נמשכים. עברתי בדיקת צואה ובדיקת דם כללית, הכל נמצא תקין. ולא נמצאו טפילים או סימנים לצליאק או פגיעה בתפקוד כליות ובלוטת תריס.
התופעה של השלשולים החלה כאשר התחלתי ליטול את התרופה ציפרלקס אבל למרות שסיימתי את הטיפול התופעה הזו נמשכת.
לכן אני לא יודע מה גורם לשלשולים? האם יכול להיות שהציפרלקס גרמה לי לסמטוחה במערכת העיכול ועכשיו הגוף לא מצליח להתאושש?
האם גרמתי לעצמי נזק בכך שנטלתי תרופה שגרמה לי לשלשולים במשך שנה שלמה?
מה עוד יכולה להיות הסיבה לשלשולים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלשולים שלא עוברים? - תגובה
פרופ' דורון זמיר19/01/2015שלשול בגיל 23 אינו מעיד על בעיה חמורה בד"כ אך יש להבדק ע"י גסטרואנט. ישנן סיבות רבות החל ממעי רגיש , חסר לקטז, קרוהן ואחרות ציפרלקס בד"כ אינו גורם לששלשול ואףניתן לעיתים למעי רגיש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)