בעיה ממקור לא ידוע

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בעיה ממקור לא ידוע
    מני
    28/01/2015

שלום. אני בן 27. בריא בדרך כלל. אני קצת מבולבל.
    סובל הרבה מכאבים בבטן עליונה/ חזה בתקופה של החצי שנה האחרונה. יש לי ריפלוקסים, בחילות , גיהוקים , עייפות מרובה או תחושת חולשה כזו וסחרחורת.
    עשיתי בדיקות אולטרסאונד ו גסטרוסקופיה שיצאו תקינות לגמרי ואז הפנה אותי רופא גסטרואנטרולוג לבדיקת סיטי של החזה והבטן.
    בתוצאות של הסיטי בבדיקת חזה לא היו ממצאים חריגים כלל ו בתוצאות של הסיטי בבדיקה של הבטן היה לי שני ממצאים חריגים שאין לי מושג מה זה אומר ואם זה קשור לכאבים שתארתי למעלה שחשתי בחצי שנה האחרונה.
    הממצאים החריגים הם: אגנים כליתיים מעט מעורבים ובקע טבורי המכיל שומן.
    מי שיוכל לעזור ו להסביר לי אודה לו מאוד.
    תבחין נשיפה ל-HP שלילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בעיה ממקור לא ידוע

הוספת תגובה

• תיקון קטן

מני
    28/01/2015

אגנים כליתיים מעט מורחבים. *
    אם אני נוגע ומפעיל לחץ על הצלעות או מתחת לבית החזה ממש באמצע זה כואב.
    כאבים באזור הפופיק אין כמעט בכלל ו האזור גם לא בולט בכלל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בעיה ממקור לא ידוע - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    28/01/2015

התלונות שלך יכולות לכוון לרפלוקס וניתן לראות באם מגיבות לPPI -לוסק ודומיו יש לך הרניה טבורית שיש לשקול לנתחה ואגני כליה כנראה מורחבים מעט וכדאית התרשמות אורולוג

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מדובר בשתי בעיות שונות ?

מני
    28/01/2015

לא הבנתי מתשובתך האם מדובר כאן בשתי בעיות שונות.
    אני סובל מדיספפסיה לפי הרופאים כבר חצי שנה. האם הבקע הטבורי גורם לדיספפסיה או שאולי מדובר בשתי בעיות שונות שלא קשורות אחת לשניה ? ניסיתי מגוון רחב של PPI שעזרו לי לתקופה של שבוע עד שבועיים ואז הבעיות חזרו והתגברו. אומפרזול, לנסופרזול ופנטופרזול. הייתה לי אנמיה כתוצאה מערכים לא תקינים של B12 וברזל. השאלה האם זה נגרם מה-PPI או מהדיספפסיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מדובר בשתי בעיות שונות ? - תגובה

פרופ' דורון זמיר
    02/02/2015

וודאי שלא מהPPI בקע טבורי אינו קשור לדיספפסיה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו