מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היhod30/01/2015
הי , בת 26 . התחלתי לקחת קפסולות קצת עבות (של צמחי מרפא) פעמיים ביום במשך יותר משבוע והיה לי קושי לבלוע את הכדור (אין לי בעיה בבליעת כדורים אחרים בדר"כ) , כל פעם שבלעתי את הכדור הייתה הרגשה שהוא נתקע ולא יורד במשך שעתיים בערך ובהמשך ההרגשה לא נמשכה רק שעתיים אלא נמשכה כל הזמן ואז לאחר כמה ימים שמתי לב שזה קורה גם בלי קשר לכדורים אלא גם כשאני שותה ואוכלת , הרגשה של אוכל/שתיה שעומד בגרון ולא יורד למטה (כאילו יש רצון להקיא כדי שזה יצא),(וזה קורה גם כשאני לא אוכלת ולא שותה, תחושה כללית ) וכרגע אני לא לוקחת את הכדורים בכלל אך התופעה ממשיכה וזה מאוד מציק במיוחד בלילה כי כל הזמן יש תחושה לא נעימה כאילו כל האזור מהגרון ומטה תפוסים באוכל או משהו ופשוט לא יורד. חשוב לי לציין שאין לי תחושה של צריבה(צרבת) בכלל . והבעיה הזו שתיארתי למעלה לא קרתה לפני כן. השאלה שלי היא האם יכול להיות שהכדורים גרמו לזה כתוצאה מאי יכולת של הכדור לעבור בגרון ומלחץ מתמשך של ימים זה גרם לנזק? או שאין ממש קשר? ושאלה שניה , לעניות דעתך מה זה יכול להיות? תודה רבה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הי - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק02/02/2015יש כדורים שיכולים לגרום לבעיות בושט.
יתכן שיש צורך ליבדיקת גסטרוסקופיה לבדיקת הושט.
בינתיים אפשר לקבל כדור כמו לוזק להפחית את היצור של חומצה מהרופא המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)