מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פריטין נמוך, בחילות וכאביי בטןמרב06/02/2015
שלום רב,
האם פריטין נמוך ברמה של 6.1 יכול לגרום לתופעות של כאביי תופת בבטן התחתונה, במותניים ובבטן אמצעית בעיקר אחרי אוכל? לאחרונה, אני סובלת מתופעות אלו כמו גם מכאביי ראש חזקים ועייפות קיצונית שמלווה ברעד מסויים ברגליים. הבנתי שהפריטין הנמוך הינו כתוצאה מההתקן התוך רחמי אך האם תופעות אלו יכולות להיות גם קשורות לפריטין? אני מתפתלת מכאביי בטן עד למצב שאני חייבת לשכב ולא יכולה לתפקד כרגיל. זה יכול להימשך כמה שעות.מאין שיפור אחרי יציאות. היציאות בסדר באופן כללי לעיתים יש עצירות. אני מרגישה כאילו שתקף אותי וירוס אבל זה לא, כי זה כחודשיים ככה. כמו כן, לעיתים זה קורה לי בלילה לפני שינה וקיים קושי רב להרדם. רק כדור מלטונין עוזר לי להרדם או כדור הרגעה.
כל בוקר, אני קמה עם בחילות כבר חודשיים. אני בת 46 וזה לא הריון בוודאות. ללא מחלות רקע וללא לקיחת תרופות קבועות.
האם יכול להיות שזה קשור למעי הגס וזה דורש בירור דחוף? (פוחדת מסרטן המעי הגס. אין רקע משפחתי).
המוגלובין 13.3.
מה עובר עליי ? אני פשוט סובלת....
תודה,מרב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריטין נמוך, בחילות וכאביי בטן - תגובה
ד''ר סטיבן מלניק07/02/2015אני לא חושב שהתלונות קשורות לפריטין הנמוך בפני עצמו- אלה שיש מחלה כלשהיא שגורמת לאיבוד דם ולכן פריטין נמוך. פריטין משף מחסני ברזל בגוף.
יש צורך לבדיקה אצל רופא גסטרו בהקדם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)




.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

