איך מטפלים באוויר כלוא בקיבה ובושט?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• איך מטפלים באוויר כלוא בקיבה ובושט?
    בן 29
    24/02/2015

אני מאובחן מזה שנה בבקע סרעפתי קטן ומחלת ריפלוקס, הבעיה שבחצי שנה האחרונה אני סובל בעקבות הבקע ברמות קשות ממצב של אוויר כלוא בקיבה ובושט שגורם לגרעפסים כל היום אני בחוסר תפקוד טוטאלי, אי נוחות וכאבים כרוניים בגוף, אי נוחות בגרון ובבליעה, אחרי אוכל אני במשך שעתיים בסבל של גיהנום עד שגרעפסים לאט לאט ובקושי מצליחים להשתחרר, האוויר הכלוא גורם לי להרגיש חנוק, תקוע ומזועזע... אני כמובן מטופל באומפרדקס אבל זה לא עוזר כלל למצב של האוויר הכלוא אלא רק לריפלוקס של חומצות, איך כן אפשר לטפל, אם בכלל במצב של אוויר כלוא כמו שלי?(הרופא גסטרו שהייתי אצלו אמר שהוא לא יכול לעזור לי חוץ מלרשום תרופה כמו אומפרדקס)...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• איך מטפלים באוויר כלוא בקיבה ובושט? - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    26/02/2015

לא כל כך ברור מה קורה אך סביר להניח שיש אלאמנט של רפלוקס.
    אני מציע נסיון טיפול עם gaviscon בנוסף לאומפרדקס.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת אם אפשר...

בן 29
    26/02/2015

קראתי על מצב שנקרא דיספפסיה, האם מצב כזה יכול להסביר את התלונות ויכול להיות שאני סובל גם מדיספפסיה? איך מאבחנים דיספפסיה? בקע סרעפתי יכול לגרום דיספפסיה ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה נוספת אם אפשר... - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    27/02/2015

דיספפסיה היא כאבים בבטן עליונה.
    בדרך כלל משהו שמגיב לטיפול כמו אומפרדקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו