האם ריפלוקס יכול לגרום לכאבי גוף?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם ריפלוקס יכול לגרום לכאבי גוף?
    בן 29
    03/03/2015

כבר שנה יש לי כאבים כרוניים בצידי הצוואר, חזה, עצם הבריח, עורף, כתפיים, שכמות גם מקדימה וגם מאחורה, פרקי כף היד... לא נמצא מקור אורטופדי או נוירולוגי לכאבים, האם ניתן לייחס את הכאבים למחלת הריפלוקס או לבקע הסרעפתי שיש לי???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• האם ריפלוקס יכול לגרום לכאבי גוף? - תגובה

ד''ר סטיבן מלניק
    04/03/2015

למרות שיש ביטוים אחרים של רפלוקס אנני חושב שכל תלותיך קשורות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ביטויים לא אופייניים של כאבי גוף

בן 29
    05/03/2015

האם תאורטית יכולים לנבוע מריפלוקס ובקע סרעפתי? איך אפשר לוודא קשר בין הדברים? אם אכן יש קשר האם ניתוח יכול לפתור את הכאבים... יש לי ריפלוקס קשה, מטופל באומפרדקס אבל זה עוזר ממש חלקית, לא עוזר לגרעפסים ואוויר כלוא כל היום ולא עוזר לכאבי גוף בצידי הצוואר, חזה, צלעות, שכמות, עצם הבריח...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי.. יש לי סמפטומים דומים לשלך

אורית
    20/08/2015

רפלוקס כבר שנה וחצי ובחצי שנה האחרונה החלו כאבי שרירים קצת מוזרים עמומים בגפיים...מה עשית עם זה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו